Maminka.czMaminka roku 2019

Maminka roku: Tyhle tři soutěžící dostaly od našich ambasadorek divokou kartu!

redakce 6.  7.  2019
Semifinále soutěže Maminka roku se blíží ke konci! Ještě pořád můžete hlasovat pro své favoritky. I letos vybíraly patronky jednotlivých kategorií svou favoritku ze semifinalistek soutěže Maminka roku. Tohle je jejich volba!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

I letos dostaly patronky projektu Maminka roku Andrea Růžičková Kerestešová, Tamara Klusová a Marika Šoposká privilegium vybrat každá jednu favoritku, které udělily takzvanou Divokou kartu.

Rozhodování to nebylo vůbec jednoduché. V každé ze tří kategorií soutěží deset inspirativních žen a za ocenění stojí příběh každé z nich. Ale pravidla soutěže Maminka roku jsou jasná, a tak si každá z patronek musela vybrat jen jednu soutěžící.

Je to tady! Známe semifinalistky Maminky roku. Můžete hlasovat!

Pro tři vybrané maminky znamená Divoká karta jen tu výhodu, že jejich příběh dostává v rámci soutěže – v časopise a teď i zde na webu – větší prostor než příběhy ostatních finalistek. Mají možnost celý příběh odvyprávět podrobněji. A třeba vás právě jím chytí za srdce a pošlete jim svůj hlas – můžete tak učinit TADY. Nezapomeňte, hlasuje se jen do neděle 14. 7.

Témata: Nemoc, Maminka roku 2019, Maminka blogerka, Zoe, Mobbing, Gábi Hrdina, Ambasadorka, Andrea Kerestéšová, Ocenění, Podnikání, Gábina Hrdina, Dostal, Favoritka, Marika Šoposká, Maminka hrdinka, Český Krumlov, Ambasador, Vincík, Kerestešová Růžičková, Povědomí, USA, Superžena, Hygge, Patronka, Maminka Podnikatelka