Maminka.czMaminka roku

Maminka roku: Vyberu největší neherečku, říká Andrea Růžičková

redakce 9.  10.  2018
Finále soutěže Maminka roku se blíží! Jednou ze tří soutěžních kategorií je i Maminka hrdinka, jejíž ambasadorkou se stala herečka Andrea Růžičková. Podle čeho se bude rozhodovat, až zasedne v porotě?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Herečku Andreu Růžičkovou, patronku kategorie Maminka hrdinka, rozhodně nečeká jednoduchá volba: „Budu se snažit všem maminkám co nejvíc proniknout pod kůži a vybrat největší neherečku,“ směje se. Jak to vlastně myslí? A proč se stala ambasadorkou právě této kategorie? Pusťte si rozhovor!

Sledujte průběžně stránky Maminkaroku.maminka.cz

V soutěži Maminka roku usilovalo o vaše hlasy třicet semifinalistek, a to ve třech různých kategoriích – Maminka Hrdinka, Maminka Blogerka a Maminka Podnikatelka. Nyní už je jasné, kdo z nich postupuje do finále. Podrobné informace, rozhovory i videa s jednotlivými finalistkami Vám postupně představíme v průběhu následujícího měsíce. Děkujeme všem za účast, gratulujeme postupujícím. Všechny jste velkou inspirací! O vítězích rozhodne finálový večer, který se bude konat v restauraci SOHO 21. listopadu. Sledujte naše stránky, i vy budete moci do finálního rozhodnutí zasáhnout.

Maminka roku: Sázím na osobní setkání, říká Tamara Klusová
Je to tady! Známe finalistky soutěže Maminka roku 2018
Témata: Časopis Maminka, Soutěže, Výběr, Maminka roku 2018, Andrea Růžičková, Soutěžní kategorie, Kategorie, Velká inspirace, Finálový večer, Maminka hrdinka, Maminka blogerka, Finále soutěže, André, NEJ, Ambasadorka, Maminka Podnikatelka, Soho, Herečka, Finální rozhodnutí, Podrobná informace