Maminka.czMaminka roku

Maminka roku: Vybrat top maminku bude hodně těžké, říká Marika Šoposká

redakce 11.  10.  2018
Ambasadorka kategorie Maminka Blogerka – herečka Marika Šoposká – prozradila, která z Maminek roku je podle ní ta „nej“. Ve finále se na sympatickou herečku můžete těšit v porotě, kde bude společně s vámi hledat tu jedinou a jedinečnou vítězku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vypadalo to, že malý zvědavý Beník, zaujatý maminčiným mikrofonem, ji nic moc říct nenechá, ale nakonec i ona, naše ambasadorka kategorie Maminka Blogerka, prozradila, jaká z „Maminek roku“ je podle ní ta „nej“. Ve finále se na sympatickou herečku můžete těšit v porotě, kde bude společně s vámi hledat tu jedinou a jedinečnou vítězku.

V soutěži Maminka roku usilovalo o vaše hlasy třicet semifinalistek, a to ve třech různých kategoriích – Maminka Hrdinka, Maminka Blogerka a Maminka Podnikatelka. Nyní už je jasné, kdo z nich postupuje do finále. Podrobné informace, rozhovory i videa s jednotlivými finalistkami Vám postupně představíme v průběhu následujícího měsíce. Děkujeme všem za účast, gratulujeme postupujícím. Všechny jste velkou inspirací! O vítězích rozhodne finálový večer, který se bude konat v restauraci SOHO 21. listopadu. Sledujte naše stránky, i vy budete moci do finálního rozhodnutí zasáhnout.

Je to tady! Známe finalistky soutěže Maminka roku 2018
Občas jsem zoufalá, ale šťastná. Fakt, že jo, říká o mateřství Nikol Štíbrová
Témata: Časopis Maminka, Marika Šoposká, Soutěže, ambasadorka, Maminka roku 2018, Mikrofon, Velká inspirace, Podrobná informace, Porota, Vítězka, TOP, Herečka, Finále, Mári, Maminka blogerka, Maminka hrdinka, Kategorie, Finální rozhodnutí, Hod, Máří, Sympatická herečka, Finálový večer, Maminka Podnikatelka, Soho