Maminka.czMaminka roku

Maminka roku vyhraje rodinný zájezd do hotelu Dachsteinkönig

Alice Rossi 21.  5.  2018
Tady se vám splní všechny sny, které jste kdy o baby friendly hotelech měli. Hotel je dotažený do nejmenších detailů. Drobnosti jako dětský župan a dětské bačkůrky na pokoji, postýlka s prolézačkou, chůvička, která umí zavolat na recepci, záchod ve tvaru královského trůnu… to jsou už jen třešinky na dortu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

To nejdůležitější v tomhle hotelu je, že se tu cítíte naprosto komfortně a bez stresu. Na vaše děti tu čekají švédské stoly plné lahůdek, na které samy dosáhnou, takže si je mohou naservírovat na dětské nádobí. Po celý den je tu otevřený lounge bar, kde si vaše ratolesti můžou dopřát svačinku podle svého gusta.

Když se budou nudit, můžou si vybrat z několika herniček, zajezdit si na motokárách, vyřádit se v aquaparku, odpočinout si v dětské sauně, v sezoně si zalyžovat přímo u hotelu s hotelovým instruktorem (lyže jim také můžete půjčit přímo na místě), krmit oslíky a ovečky anebo jen lítat po hotelu, protože tady se nedá ztratit. Každé patro má svého zvířecího patrona, takže vaše dítě lehce pozná, že už je ve třetím, i když neumí číslice.

Nikdy, opravdu nikdy jsem si tak neodpočinula a moje dcera si to nikde tak neužila. Geniální. A to nepřeháním. A až se ještě zmíním o možnosti hlídání dětí (hlídají tu i ta nejmenší miminka) vyškoleným personálem. Teď už se možná díváte na stránky dachsteinkoenig.at a objednáváte si pobyt. Ostatně je to na Dachsteinu a tam je přece nádherně! 

Výherkyně soutěže Maminka roku se na pobyt v tomto luxusním dětském hotelu může těšit. Už jste se přihlásila? Stále můžete přímo TADY.

Staňte se MAMINKOU ROKU. Můžete vyhrát ceny v hodnotě až 700 000 Kč!
Témata: Třešinka, Výhra, Královský trůn, Župan, Hotel, Lounge, Dachstein, Rok, Prolézačka, Přihláška, Pobyt, Žalý, Dětské nádobí, Rodinný, Výherkyně, Dětská sauna, Vyškolený personál, Aquapark, Chůvička, Maminka, Instruktor, Oslík, Zájezd, Nejmenší miminko, Postýlka