Maminka.czMaminka roku 2020

Maminka roku: Záznam celého finále s jedinečnými okamžiky

redakce 3.  12.  2020
Nestihli jste finále soutěže Maminka roku 2020? Chcete si ho celé dát ještě jednou? Tady ho máte úplně celé.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jedinečná soutěž Maminka roku už má svou vítězku. Ve středu večer se jí během netradičního on-line vyhlášení na webu maminka.cz, přenášeného živě z pražského hotelu Chateau St. Havel, stala maminka podnikatelka Kateřina Tichá.

Tady jsme o Kateřině v průběhu roku psali více

Netradiční on-line přenos si mohli divačky i diváci užít z devíti pokojů hotelu, ve kterých se devět finalistek ubytovalo. Každá měla u sebe profesionálního kameramana a pomocí přenosového vozu se v průběhu večera propojila do hlavního sálu s moderátorem večera Tomášem Klusem a patronkami jednotlivých kategorií – Tamarou Klusovou, Gabrielou Laškovou a Sandrou Novákovou. O vítězce rozhodli sami sledující diváci.

V kategorii Maminka BLOGERKA zvítězila Markéta Endlová, v kategorii Maminka PODNIKATELKA Barbora Wainerová a v kategorii Maminka HRDINKA Hana Hráčková.

Maminkou roku 2020 je Kateřina Tichá! Kdo vyhrál jednotlivé kategorie?
Poznáváte se? Kreslířka dokonale vystihuje, jak vypadá život ženy s malými dětmi!
Témata: Inspirativní ženy, Maminka roku 2020, Maminka hrdinka, Maminka podnikatelka, Maminka blogerka, Maminky blogují, Hotel, Kateřina Tichá, Finále, Kategorie, Oka, Jedinečný okamžik, Finále soutěže, Blogerka, Havel, Jedi, Barbora Wainerová, Fin, Tomáš Klus, Záznam, Chateau St, Gabriela Lašková, Sandra Nováková, Hana Hráčková, Jed