Maminka.czMaminka roku 2019

Maminka roku: Věra přišla o první miminko a teď bojuje s vážnou nemocí

1.  7.  2019
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, hrdinky i podnikatelky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2019? O tom teď rozhodujete vy! Věra (30) přišla o předčasně narozeného syna. Později se jí narodila dcera, ale teď ona sama bojuje s vážnou nemocí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Vše začalo jako pohádka velkou svatbou. Moc jsme se těšili, že mezi nás vnese radost další tvoreček. Před Vánocemi jsme se dozvěděli, že nás bude o jednoho víc. 3. května mi začala odtékat plodová voda a 7. května 2017 se mi narodil chlapeček Toníček ve 27. týdnu těhotenství.
 
 
Snažil se ze všech sil a vše tomu i nasvědčovalo, avšak bohužel svůj boj o život po dvanácti dnech prohrál. Snažila jsem se to nést statečně a odměna přišla na svět 7. října 2018. Jmenuje se Rozárka. Dnes, kdy je Rozárce 5 měsíců, bojuji já sama o uzdravení na onkologii. A aby byla šance na mé uzdravení co největší, musela jsem se vzdát naděje, že se opět stanu maminkou. Vím totiž, že tu musím zůstat pro Rozárku!" napsala ve své přihlášce statečná maminka Věra. 

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 14. července 2019! Poslat hlas můžete každou hodinu – ve všech třech kategoriích – a to zdarma přes internet.  Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2019! 

Chytil vás příběh této semifinalistky za srdce? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE. 

Krampolinka: Rozkošné háčkované šaty pro holčičky se tohle léto budou hodit!
100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
Témata: Maminka roku 2019, Plodová voda, Toni, Vaz, Blogerka, Nemo, Róza, Podnikatelka, Toníček, Kategorie, Ted, Příběh, Internet, Maminka