Maminka.czMiminko

Nechce se vám v noci vstávat k miminku kvůli dudlíku? Maminka vymyslela důvtipné řešení

Markéta Novák Matějková 15.  3.  2024
Jedním z častých důvodů, proč se dítě v noci probudí, je fakt, že mu vypadne dudlík. Zatímco většina rodičů prostě v takovou chvíli vstane a miminku dudlík jednoduše vrátí, britská maminka Laura Gerson upřednostňuje jiný přístup.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vše začalo tím, že britská maminka na Facebooku sdílela fotku své dcery, která leží v postýlce obklopená dudlíky.

„Fotku jsem dala do skupinky The Motherload Facebook jako humorný příspěvek, protože mi dcerka přišla neskutečně roztomilá v obklopení dudlíků. Reakce mnohých mě překvapila,“ říká Laura Gerson.

Nevíte, jak podat kojenci medicínu? Podívejte se na trik britské maminky

A v čem spočívá trik britské maminky?

Maminka namísto jediného dudlíku, který může miminku snadno vypadnout, umístí dceři v postýlce deset a více dudlíků. Sama tento nápad popisuje jako jakýsi „bar“, kde si může její malá dcerka Amelie vybrat, který dudlík si vezme.

„Amelie není na dudlíku úplně závislá, přes den ho nepotřebuje, ale večer ji uklidňuje. Miluje pocit, že má dudlík u sebe, a kdykoliv se probudí, tak dudlík bez problémů najde,“ vysvětluje Laura.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Mnoho rodičů po sdílení tohoto postupu Lauře psalo, že jí děkuje za skvělý nápad, a divilo se, že je nic podobného dříve nenapadlo. Ovšem našli se samozřejmě i tací, kteří pochopení pro tento nápad neměli.

Jak se konečně rozloučit s dudlíkem? Stačí jednoduchý trik. Inspirujte se!

Laura si z toho však nic nedělá a říká, že pokud tento trik pomůže jen jedné rodině se vyspat, stojí to za to. „Šťastné dítě, šťastná maminka,“ uzavírá britská maminka.

Témata: Miminko, Miminko, Praktické rady, Rodiče, Maminky ve světě, Úklid, Amélie, Jak, Většina rodičů, Humor, Náš, Krásný rituál, Šťastná maminka, Britská maminka, Noc, Skvělý nápad, Dudlík, Maminka, Šťastné dítě, Kaz, Sdílení, Christo, Amelie, Triko, Chlapeček, Úklidové pomůcky na Heureka.cz