Maminka.czČasopis Maminka

Maminka vypadá jinak! Je kreativnější a už nepíše jen o miminech a batolatech

redakce 16.  4.  2020
Tohle určitě nepřehlédnete. Časopis Maminka od květnového čísla, které právě vyšlo, od základu mění podobu i obsah. Těšte se na vtipnou grafiku, svěží obsah a bonus v podobě článků o všech našich redaktorkách. Nové číslo koupíte i on line.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tohle číslo časopisu Maminka je jiné. Nejen titulní stranou, kterou jsme se rozhodli vyfotit v rouškách. "Přišlo mi zvláštní nereflektovat momentální situaci. Vždyť roušky se staly součástí našich životů...," říká k tomu šéfredaktorka Alice Rossi.
 
Na tenhle nápad přistoupila i hvězda titulní strany. "Já měla na sobě poprvé roušku až na focení," přiznala se Nikol Moravcová a pokračovala, "hned mi padla do oka, a když jsem zjistila, že ji ušil fotograf speciálně pro mě, byla jsem nadšená! Ten vzor je přesně můj styl..."

Propojení různých mateřských světů

Ale nejde jen o netradiční titulní stranu. Tou to jen začíná.  Jde o celý obsah časopisu, který navíc prošel zásadní designovou proměnou. "Je modernější, svěžejší, hravější, kreativnější, zábavnější," říká k nové grafice Maminky Marta Laňková, artdirektorka.
 
 
V galerii najdete ochutnávku z nového čísla. Uvnitř časopisu nenajdete klasické sekce – Těhotenství, Děti nebo rubriku Sama sebou. Sekce si totiž pro tentokrát rozdělily mezi sebou všechny redaktorky i webredaktorky, a vy tak můžete nahlédnout díky článkům do jejich světů. Co řeší, co je zajímá, čím si prošly.
 
 
"Je to propojení různých mateřských světů, které dohromady tvoří skvělý celek, a bude inspirovat každou mámu," říká k tomu ještě šéfredaktorka Alice. 
Těžko vypíchnout jeden konkrétní článek, ale my určitě budeme tesat do kamene text Jany Potužníkové o momentální situaci v českém školství!
 
Právě školství a vůbec všemu kolem starších dětí se chceme věnovat i nadále, Maminka tak už nebude jen časopisem pro rodiče nejmenších dětí. A těšíme se na to! 
 
Časopis Maminka v koronavirové krizi posílil, nabral nový dech a svěží vítr, uvidíte! Čtěte, žasněte, inspirujte se.
 
Sledujte nás na webu, na Facebooku i na Instagramu. Čeká vás tam spousta praktických rad, zajímavého čtení, aktualit i zajímavých soutěží.
 
Nemáš děti? Jen jedno? Mateřství je citlivé téma. A všichni se stále ptají
Změna! Otcové už mohou k porodu. Musí mít roušku, nesmí mít teplotu
 
 
 
Témata: Časopis Maminka, Batole, Instagram, Školství, Celek, JEN, Marta Laňková, Titulní strana, Line, Facebook, Časopis, Detail, Grafika, Maminka, Květnové číslo, Size, Náhled, Součást, RUB, Článek, Rouška, Alice Rossi, Nikol Moravcová, České školství, Obsah