Maminkám pro radost. Vybíráme s vámi!

Reklama 5.  1.  2015
Být maminkou je tou nejkrásnější, nejdůležitější a také nejtěžší rolí každé ženy. Děti jsou radost i starost a bez maminky se nedokážou obejít. To platí pro právě narozená miminka, roztomilá batolátka, ale i školáky nebo děti odrostlé.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Maminka je prostě nenahraditelná. Ale i maminka potřebuje péči. I samotná maminka by si měla dopřát radost a udělat něco pro sebe, stejně tak, jak to dennodenně dělá pro své dítko či rovnou několik svých dítek. V tomto článku přinášíme maminkám pár tipů na to, jak potěšit sama sebe a dopřát si něco pro radost.

Nejen pro sladké spaní

Spánek potřebují nejenom děti, ale i maminky. Ne každé dítě dovolí mamince kvalitní spánek, ta to musí zvládnout. Může si však svoji noc užít alespoň v příjemně měkoučkém pyžamu, které jí dá pohodlí a pocit spokojenosti.

V internetovém obchodě Dianka.cz jsme pro vás vybrali pyžamo, které zaujme na první pohled. Jemná barevná kombinace bledě modré a růžové jistě připomene oblíbené barvy pro nejmenší. Kostkovaný motiv slim kalhot působí stylově a ženě dodá šmrnc. Světle modrý horní díl doplněný o růžové prošívané proužky a knoflíčky v dekoltu zase dodá kapku romantiky a něžnosti. Pyžamo je vyrobené z vysoce kvalitní bavlny, která je zárukou komfortního nošení.

Klepněte pro větší obrázek 
http://www.dianka.cz/damske-pyzamo-633-29-agnes-1/ (zdroj-Dianka.cz)

Nejen pro příjemné večery

Pokud je řeč o komfortu, žádné mamince by neměl ve výbavě chybět kvalitní župan. Nejen dítě ocení hřejivý župánek, teplo a pohodlí se bude hodit i samotné mamince. Stačí si jen nějaký komfortní župan pořídit. Může jít třeba o dlouhý župan v krémové barvě. Jednoduchý střih zcela naplňuje motto „krása je v jednoduchosti“. Špetku elegance županu dodává opasek a kapsy, které mají také ryze funkční uplatnění. Díky přírodnímu materiálu je župan příjemný na dotek. Elastická viskóza navíc znamená i snadnou údržbu. Tento župan, navíc v atraktivní dárkové krabičce, najdete v eshopu Krásnéprádlo.cz. Představuje krásný dárek pro každou maminku. Proč tentokrát nevěnovat dárek sama sobě?

Klepněte pro větší obrázek 
http://www.krasnepradlo.cz/damsky-zupan-viki-ecru/ (zdroj-www.Krasnepradlo.cz)

Pro krásu a styl

Maminky vládou své domácnosti a starají se o to, aby byl každý domov co nejútulnější. Pokud však vyrazí ven, mohou být i maminky krásné a stylové. K tomu bezesporu dopomůže originální kabelka. Takovou lze najít pod prestižní značkou Guess, například v internetovém obchodě Trendy-kabelkarna.cz.

Bledě modrá kabelka Guess s atraktivním bílým pruhem uprostřed, zdobená řetízkem s ozdobami jistě dodá styl každé mamince. Ta ocení i připínací crossbody popruh, praktické rozměry, členění kabelky, kapsičky a uzavírání na zip.

Klepněte pro větší obrázek 
http://www.trendy-kabelkarna.cz/trendy-kabelkarna/eshop/7-1-GUESS-KABELKY/0/5/663-GUESS-MODRA-KABELKA-S-RETIZKEM (zdroj-www.trendy-kabelkarna.cz)

Pro každodenní využití

K neodolatelné kabelce, která díky světle modré barvě skvěle sedne i k těm nejobyčejnějším džínám, si můžete pořídit i novou peněženku. Sáhnete-li po té pravé, bude vám oporou v mnoha situacích. Navíc může být i atraktivní a šik. Jednu takovou peněženku jsme pro vás vybrali v internetovém obchodě Krásné-kabelky.cz.

Temně modrá psaníčková peněženka nezklame a vždy poskytne prostor pro potřebné předměty. Skýtá dvě přihrádky pro bankovky a zdvojenou zipovou kapsu na mince. Nechybí ani přihrádky o velikosti kreditní karty, kterých má neuvěřitelných osm, doplňují je další tři průhledné kapsičky. K dispozici jsou další zipové i otevřené kapsy, které určitě přijdou zaneprázdněné mamince vhod.

Klepněte pro větší obrázek 
http://www.krasne-kabelky.cz/modra-damska-psanickova-kozena-penezenka-s-klopnou/ (zdroj-www.krasne-kabelky.cz)

Aby té modré nebylo přece jenom moc, máme pro vás poslední tip. Co takto krásné krémové kozačky z eshopu Moderní-boty.cz? Ty k modré skvěle ladí. Nejsou však jenom atraktivní. Tyto zateplené kozačky skýtají také pohodlí, které každá maminka ocení. Módní kozačky se hodí pro každodenní nošení i výjimečné příležitosti. Správná maminka zvládá vše.

Klepněte pro větší obrázek 
http://www.moderni-boty.cz/kozacky/damske-elegantni-kremove-kozacky-11271 (zdroj-www.moderni-boty.cz)