Maminka.czTestovací klub

Maminky testovaly: Jak dopadly ovocné kapsičky?

Simona Procházková 27.  9.  2018
Novinku Hello Smoothie ovocná svačinka (v příchutích mango, jahoda, meruňka), 16,90 Kč (200 ml) najdete na trhu od léta 2018 a seženete například v síti obchodů Billa, Kaufland, Globus, Albert nebo v internetových obchodech mall.cz, kosik.cz a rolik.cz.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Hello Smoothie je zdravou svačinkou na cesty, do batůžku i kabelky. Jde o jemně rozmixovaný a hustý nápoj, který vám v dnešní uspěchané době pohotově zajistí jednu denní dávku ovoce. Hello smoothie je stejný, jako když si doma rozmixujete čerstvé ovoce a zalijete šťávou. Podíl ovocné složky je 100 % a koupíte ho v praktickém obalu - kapsičce o objemu 200 ml se znovu uzavíratelným šroubovým uzávěrem. 

Chutná i dětem!

Karolína (31), maminka Leontýnky (1), žijící ve Svinařích:

Novinka Hello Smoothie nechutná jen nám, maminkám, ale perou se o něj často i děti. Prý je ještě mnohem lepší než mléko. Pro mě, aktivní mámu, je to super rychlá svačinka na výlety, procházky, hřiště, na zahradu i při sportu. Velikost balení 200 ml je podle mě ideální dávka pro jednu porci. Líbí se mi i příjemná konzistence, pokud jde o příchutě, za mě vyhrává mango. Dcerce chutnají všechny druhy.  

 

Čas pro sebe

Michaela (30), maminka Matěje (5 měsíců), žijící ve Slatině:

Výhody rodičovství jsou samozřejmě obrovské, je to nepřekonatelný pocit, existuje ale také pár nevýhod – málo času na jídlo, sama na sebe, nedostatek spánku...A s většinou těchto faktorů můžeme bojovat zdravou a vyváženou každodenní stravou. Udělat si v koloběhu povinností pauzu na dobrou svačinu, je potřeba. A pro tyto chvíle je právě Hello Smoothie ideálním pomocníkem, rychle zažene hlad a nabije novou energií. Za nás jednička s hvězdičkou.

 

Pořád po ruce

Tereza (39), maminka Radwánka (4), žijící v Prasetíně:

Vzhledem k tomu, že máme obvykle časově velmi náročná rána, nestíhám se pokaždé pořádně a kvalitně nasnídat, což asi zná téměř každá maminka malého dítěte. A tak sáhnu po bleskové variantě, která je hned po ruce. Kapsičky Hello Smoothie jsou pro mě zdravým startem do nového dne. Všechno, co jíme, si u nás na vesnici pečlivě hlídáme, proto oceňuji 100% podíl ovoce ve všech příchutích. Moje neoblíbenější je jahodová, na které si se mnou pochutnává i čtyřletý syn.

 

Chuť exotiky

Veronika (37), maminka Aničky (6) a Davídka (2), žijící v Hodoníně:

Děkuji redakci za možnost vyzkoušet v rámci testování  kapsičky Hello Smoothie. Mám dvě malé děti a stím je samozřejmě spojený akutní nedostatek času a každodenní kolotoč. Jsem stále v poklusu, a tak se mi snadno stane, že si najednou uvědomím, že jsme si zapomněla dát svačinu. A to je ten moment, kdy nyní volám „sláva“ a sahám s radostí po kapsičce Hello Smoothie. Volím ji jako zdravou variantu svačiny, která mě dokonale zasytí kdykoli během dne, když mě přepadne hlad a nestihnu skočit obchodu pro čerstvé ovoce. Raději sáhnu po kaspičce, než po rohlíku nebo sladkém pečivu. Mám ráda exotické chutě, proto mě nejvíc oslovilo mango.

 

 

 

Témata: Testujeme s dětmi, Testovací klub, Mango, Sladké pečivo, Leontýnka, Slatina, Kapsička, Malé dítě, Hodonín, Poklus, Billa, Internetový obchod, Karolín, Davídek, Leon, Každodenní kolotoč, Příjemná konzistence, Maminka, Denní dávka, OVO, Dopad, Zdravá varianta, Jak, Ideální pomocník, Praktický obal

Video