Maminka.czTestujeme s dětmi

Maminky testovaly: produkty Nivea Q10 POWER

Reklama 15.  11.  2018
Zpevňující denní krém viditelně zredukuje vrásky už za 4 týdny. Jeho patentované složení s koenzymem Q10 obsahuje 10x více kreatinu, který stimuluje produkci kolagenu. Pleť je tak pevnější a díky OF 15 a UVA/UVB chráněna před slunečním zářením. Krém zvyšuje obsah koenzymu Q10 a kreatinu v pleti, čímž s vráskami bojuje zevnitř. Pleť je znatelně pevnější už za dva týdny. Po použití intenzivně hydratuje až 24 hodin a je vhodný pro normální až suchou pleť.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V patentovaném složení Zpevňující koenzymové kúry se ukrývá pleti vlastní koenzym Q10, který účinně aktivuje buňky, a kreatin v nejvyšší koncentraci, který stimuluje produkci kolagenu. Redukuje i hluboké vrásky a obsahuje pětkrát více kreatinu než Nivea Zpevňující denní krém proti vráskám Q10 POWER.

Příjemné překvapení!

Linda Laňková (33), maminka Lukáška (3) a Tiny (1,5), žijící v Praze:

Jsem obvykle skeptická k novým kosmetickým přípravkům a nerada měním své vyzkoušené „stálice“. Bohužel, čas od času se mi stane, že se mé oblíbené produkty přestanou vyrábět, a to pak musím najít něco nového. Proto když se mi naskytla možnost vyzkoušet nový krém na obličej, tak jsem si řekla proč ne. A musím říct, že mě mile překvapil. Příjemně voní, dobře se roztírá a nelesknu se po něm jak zrcadlo, což je s mojí mastnou pletí zázrak. Na hodnocení ohledně eliminace vrásek je ještě brzy, používám ho krátce, ale když se na sebe podívám do zrcadla, mám radost z toho, co vidím. Takže možná bych nové kosmetické výrobky mohla zkoušet častěji. Přeci jen používat jeden krém přes deset let asi není to pravé ořechové…

Klepněte pro větší obrázek

Dokonalá hydratace!

Radka Stoklasová (39), maminka Štěpána (11) a Elišky (6), žijící v Týnci nad Sázavou:

Měla jsem tu čest vyzkoušet nový krém a sérum z řady Nivea Q10 Power. Po pár dnech poctivého testování ho mohu vřele všem ženám doporučit. Jsem mile překvapena, jak málo stačí k dokonalé hydrataci pleti. Přípravky používám pravidelně každé ráno a večer a pozoruji, že pleti svědčí. Krém má jemnou konzistenci, pleť projasní a příjemně voní, stejně tak intenzivní kúra. Cítím se báječně a pleť obličeje, krku a dekoltu se mi zdá pevnější, hladší a pružnější. Myslím, že těmto výrobkům zůstanu věrná.

Úžasně voní!

Michaela Vančurová (46), maminka Jakuba (12) a dvojčat Dominika a Valentýnky (7), žijící v Kunících:

Se značkou Nivea jsem se samozřejmě setkala již dříve, ale vzhledem ke své velmi citlivé pleti mi nijak zvlášť nevyhovovala. Nyní je mi 46 let, pleť se mění a tak jsem se zájmem přijala nabídku otestovat krém a sérum Nivea Q10 Power. Jedním z hlavních faktorů pro výběr krémů je pro mě jeho vůně a konzistence. Parfemace je v mém případě zásadní, jelikož pokud je příliš silná, dokáže mi přivodit i migrénu. A musím říci, že Nivea má vůni opravdu jemnou, skoro bych řekla "batolecí" a textura není ani příliš hutná, ani řídká, zkrátka akorát. Nanášení séra i krému si užívám a vím, že pro sebe dělám něco dobrého. Jsem plně spokojena a potěší otázka kamarádky, zda nepoužívám nějaký nový krém, protože zářím jako sluníčko

Velmi jemná konzistence!

Klára Pelcová (49), maminka Jany (31) a dvojčat Kryštofa a Viktorie (13), žijící v Šeberově:

V rámci akce testovacího klubu časopisu Maminka jsem měla možnost vyzkoušet na vlastní kůži sérum a denní krém Nivea Coenzym Q10. Jejich účinkem jsem byla opravdu mile překvapena. Oba přípravky mají příjemnou, nevtíravou vůni, velmi dobře se nanášejí a rychle vstřebávají. Mají hebkou konzistenci a zanechávají pleť krásně hydratovanou, vláčnou a svěží.  A co je skvělé, vydrží tak po celý den, což se zejména v chladnějších měsících hodí. Navíc i cena je hodně příjemná. Děkuji testovacímu klubu za možnost vyzkoušet tyto kvalitní produkty, které budu určitě používat i nadále.

I pro citlivou pleť!

Lucie Ulmannová (39), maminka Šimona (5) a dvojčat Emy a Julie (3), žijící v XXX
Mám suchou a citlivou pleť a během podzimních a zimních měsíců je ještě o něco náchylnější. Ve výběru produktů na pleť jsem proto velice opatrná. Testovaný krém a intenzivní kúra od Nivei se velmi dobře nanáší, lehce roztírá a rychle vstřebává. Navíc oba výrobky hezky voní. Mám drobné vrásky a po pravidelném používání vidím rozdíl, a hodně příjemný. Nezmizely, ale mám pocit, že jsou mnohem méně viditelné. 

Témata: Testujeme s dětmi