Maminka.czTestujeme s dětmi

Maminky testovaly sadu pro kompletní EKO praní. Výsledky jsou překvapující

Reklama 15.  4.  2021
Sada pro kompletní EKO praní od TIERRA VERDE představuje nejjednodušší způsob, jak si doma prakticky vyzkoušet, že ekologické praní není složité. V sadě je vše potřebné k praní bílého a barevného prádla v pračce nebo v ruce. Přinášíme vám reakce maminek z různých koutů republiky!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Produkty prací sady Tierra Verde na sebe svými účinky promyšleně navazují. Stačí si osvojit pár základních principů a z hlediska účinku zákazník nepozná rozdíl oproti běžným pracím prostředkům. Jediný, kdo rozdíl pozná – a velký – je příroda a lidské zdraví. Skvělé řešení i pro domácnosti, kde žijí malé děti a lidé s alergiemi, ekzémy nebo astmatem.

A je po skvrnách

Mám ráda ekologické věci, nejen na praní. Celá rodina se snažíme třídit a kupovat potraviny i kosmetiku bez obalů nebo v ekologických obalech. Českou značku Tierra Verde jsem neznala a byla jsem mile překvapena z vysoké kvality. Jelikož mám dva syny, pračka se u nás nezastaví. Oblečení je často hodně špinavé jak od fleků od jídla, tak z venku. Po přidání bělícího prášku na bílé prádlo ale bylo rázem po skvrnách. Prádlo bylo hezky měkké a lehce a příjemně vonělo po levanduli. Určitě u značky zůstanu a nakoupím další prostředky.

BARBORA (33), maminka Samuela (5,5) a Olivera (2), žijící v Teplicích

Klepněte pro větší obrázek

I pro citlivou kůži

Z testovacího balíčku jsem měla velkou radost. Obě holky jsou atopici, a proto musím prací prostředky opravdu pečlivě vybírat. Značku Tierra Verde znám, používám čisticí prostředky, které jsou bezvadné. Ani prací prostředky nezklamaly. Máme hodně tvrdou vodu a změkčovač přišel vhod. Nemám ráda chemické aviváže ani převoněné gely. Gel i máchadlo má příjemnou levandulovou vůni, prádlo bylo dobře vyprané a ekologické obaly jsou super. Také chválím, že veškeré produkty nejsou testované na zvířatech.

VERONIKA (30), maminka Soni (8) a Karolíny (4), žijící ve Vlašimi

Klepněte pro větší obrázek

Nová EKO výzva!

Ještě předtím, než jsem se přestěhovala do nového bytu, jsem si dala závazek, že udělám nějakou změnu ve prospěch ekologie. Tou bylo nakoupení eko čisticích přípravků. A pak přišla výzva na testování Tierra Verde. Vlastně jsem měla nejvíc obavy, že mi prádlo nebude vonět. Vždycky jsem milovala vůni vypraného prádla, a o to jsem nechtěla přijít. Na první dobrou mi při přivonění gel ani máchadlo moc nevoněly, ale šla jsem do toho. Po vyprání bylo vše, jak má být, prádlo čisté a jen lehce voňavé. Celkově jsem byla moc spokojená!

KARLA (42), maminka Tomáše (12), Ondry (6) a Petra (3), žijící ve Zlíně

Lehká vůně levandule

Ekologickou drogerii používám již dlouho, nicméně tu od Tierra Verde jsem zatím nezkoušela. Používala jsem mýdlové ořechy, které ne vždy vypraly všechny skvrny. Po vyprání v testovaných produktech jsem byla velmi mile překvapena, prádlo bylo čisté, a navíc díky levandulové silici moc hezky voní. Velmi oceňuji testovací proužek na tvrdost vody, díky kterému jsem zjistila, že potřebujeme používat i změkčovač, který naštěstí byl také v balení. Děkuji za možnost testování, produkty mohu vřele doporučit.

MARTINA (40), maminka Vojty (8), Sofie (5), a Matěje (3)

Klepněte pro větší obrázek

Příjemné na dotek

Po vyprání v přípravcích Tierra Verde bylo prádlo jemně voňavé, měkké a čisté, osušky byly příjemné na dotek. Značka Tierra Verde mě překvapila velmi jemnou a příjemnou parfemací. Prací gel se vzhledem k hustější textuře hůře leje do odměrky pračky, tekutina protéká skrz okraj uzávěru už po mírném naklonění, takže zprvu je spíš lepší dávkovat dvakrát půlku uzávěru pracího gelu, ne celý. Celkový dojem z praní ve srovnání s jinými hypoalergenními přípravky na praní ale hodnotím velmi dobře!

SANDRA (38), maminka Petry (7) a Tomáše (3), žijící v Liberci

Klepněte pro větší obrázek

Více na tierraverde.cz.

Témata: Testujeme s dětmi, Prezentace klienta, Reklama