Maminka.czRodina a vy

Mámy se oblékají stejně jako dcery. Komu to sluší a komu méně?

redakce 25.  2.  2021
V Česku se to zase tak často nevidí, ale soudě dle fotek na webu je to leckde hit. Matky pořizují stejné oblečení sobě i dcerám, ať už jim je rok, tři nebo třeba deset. Líbí se vám to? Některé modely bychom nechtěly, ani kdyby nám za to někdo platil, ale jiné v redakci považujeme za povedené.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nemusíte se se svou milovanou holčičkou zrovna podobat jako vejce vejci, a přesto můžete nafotit takové fotky, že bude jasné, že patříte k sobě. Máte  podobné? 

Víte, že existují obchody vyloženě specializované na to, že nabízejí dětem i rodičům stejné oblečení? V praxi tedy zejména matkám a dcerám. První takové se objevují i v Česku, některé nabízejí modely zahraniční provenience, jiné šijí vlastní modely – každopádně z nabídky si vyberou jak zastánkyně romantiky, tak moderního sportovního stylu. 

100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka


Jak se vám takové oblečení líbí? Některé modely jsou krásné například na svatbu či velkou rodinnou oslavu, jiné hezké a vhodné na denní nošení, ovšem někdy je to trochu za hranou – dcera vypadá roztomile, avšak matka jako diblík. Posuďte sami. 

Krásné to může být třeba na svatbu, kdy je lepší, když se oblečení pro matku a dceru nesnaží být stejné do posledního detailu, ale když se právě v něčem trochu liší. Nebo, v jiném stylu samozřejmě, na hřiště, pokud matka vyznává sportovní styl a bude brát nápisy na tričkách jako vtipný bonus. 

Určitě se dají doporučit podobné proužkované šaty třeba na léto. Diskutabilní možná je, když se matka i dcera rozhodnou pro růžovou tylovou sukni. Ale fantazii se rozhodně meze nekladou.

VIDEO: A teď zase něco těch tatínků :-)

TO NEJÍM! 40 originálních výmluv dětí, které odmítly naservírované jídlo
GALERIE: Tohle se nepovedlo. Podívejte se na nejšílenější domácí cukrářské pokusy!
Témata: Děti, Galerie, Mateřská a rodičovská dovolená, Jen pro maminku, Rodina a vy, matka a dcera, Dcery, Hilaria Baldwin, Oblečení, Nathan, Vtip, Stejné oblečení, Česká republika, Hilar, Sova, Svatba, Styl, Fotka, Model, Krůta, Heather, Matka, Dcera, Ashley, Podoba