Maminka.czSlavné maminky

Mámy z Ulice: Které herečky otěhotněly v průběhu natáčení oblíbeného seriálu? A jak se jim role maminek líbí?

Dita Mrázková 23.  2.  2023
V oblíbeném rodinném seriálu diváci prožívají s jeho hlavními hrdiny lásky i rozchody, šťastné chvíle i ty smutné, trable, naděje i prohry. Za tu dobu prošla Ulicí už celá řada hereček. Některé z nich jsou zkušenými maminkami, jiné porodily nedávno. Jak zvládají roli nejzásadnější – tu mateřskou?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Gábina, Bára, Šárka, Ája, Alice, Vanda. Šest seriálových postav, šest osudů. Mámami jsou v seriálu TV Nova jen některé, v soukromí už mateřskou roli moc dobře znají. Co všechno prozradily na adresu svých dětí?

Klepněte pro větší obrázek

Aneta Krejčíková

Její seriálovou rodinu momentálně tvoří její rodiče, dospívající syn Šimon a partner Jirka. V soukromí je už mámou dvojnásobnou a v říjnovém čísle časopisu Maminka prozradila, jak se jí narozením syna Bena a dcery Antonie změnil život. "Co jsem máma, mám jiné priority. Začala jsem posvátněji vnímat život jako takový, i pro mě, nejen pro ty děti. Na nich totiž vidím, jak to všechno strašně letí... Do třetího dítěte se mi zatím moc nechce, ale třeba bude překvapení!"

VIDEO: CO UVIDÍTE TENTO TÝDEN V ULICI?


Eliška Bašusová

Bára prožívá v seriálu momentálně velký splín. Kvůli bývalé partnerce se s ní rozešel přítel Franta. V soukromí je Eliška mámou téměř dvouletého chlapce, kterému říká "Véčko". "Véčko je taková instagramová přezdívka, která vznikla natruc všem bulvárním zvědavcům. Neplánovala jsem synovo jméno tajit, ale čím víc lidí to irituje, tím víc
se mi nechce to říkat. Myslím, že u toho ještě chvíli zůstanu,"
řekla nám Eliška. O synovi prozradila, že je to velký paličák a umí se už pořádně vztekat. 

Klepněte pro větší obrázek

Malvína Pachlová

V seriálu hraje kavárnici Šárku, která toho pravého zatím nepotkala, v soukromí je maminkou patnáctiměsíční dcery Enoly, které s partnerem přezdívají Paní Nola. Nedávno sdílela na Instagramu pocity, které zná dobře každá máma. "Noli chvilku spí v hojdavaku… Chtěla jsem uklidit všechny vytahaný hračky, kuchyň, vyluxovat apod. Místo toho jsem zvládla udělat si čaj a na chvilku si sednout na křeslo plný prádla, který jsem taky měla v plánu uklidit… O sušáku nemluvím… Zároveň vím, že už bych asi měla dát další pračku…" 


Bára Mudrová

V Ulici hraje maminku Áju a po mateřské pauze se za pár dnů vrací do role maminky seriálové. Na programu bude svatba s jejím milým Máriem, který se pro svou lásku nebojí udělat i dost riskantní kousek. Jaký, to už bude brzo odhaleno v dalších dílech. V soukromí si Bára užívá synka Kristiána, který v květnu oslaví 1. narozeniny. "Nevyspalá, ale šťastná. Dny se už nedělí na noc a den, ale na 2 až 3 hodiny mezi spinkáním/jídlem/pláčem. Je to jako na jiný planetě a někdy náročný. Ale tý lásky je tolik," sdílela dojmy krátce po šestinedělí.


Eva Hacurová

Motorkářka Alice se zmínila svému seriálovému partnerovi, že by s ním chtěla miminko. Jenže ten dal přednost své dceři z předchozího vztahu a odstěhoval se za ní na Moravu. A tak se Alice vydala na své milované motorce "hledat nového ženicha". "Tohle byl bezesporu hodně hustej rok. Ať chceš nebo ne, dítě všechno obrátí vzhůru nohama.
Je to zběsilá jízda střemhlav dolů, občas to nevyberu, narazím, padnu na držku, ale když mám pocit, že už to nedám, vždycky zjistím, že to ještě jde,"
rekapitulovala herečka a maminka dcery Lady uplynulý rok.


Kristýna Hrušínská

Seriálová Vanda je pěkné číslo. Momentálně se připravuje na velkolepou svatbu s nastávajícím ženichem Luďkem, jenže se zaplete s lichvářem, a to jí pěkně zkomplikuje život. Veselka je na spadnutí, ale přijde něco, co pořádně zamíchá kartami...
Kristýna tak na čas opustí seriál kvůli (skutečným) mateřským povinnostem. Před Vánocemi se jí totiž narodil druhorozený syn Jakub, na kterého doma už čekal starší bráška Vojta. Nebála se Kristýna případné sourozenecké žárlivosti? "Vůbec na to nemyslím. Člověk si něco maluje, jak to asi bude, co všechno bude podnikat, a ono je to pak absolutně jinak. Tak proč se dopředu stresovat tím, jestli Vojta bude žárlit?" prozradila nám v rozhovoru ještě před porodem.

Témata: Těhotenství, Láska a vztahy, Slavné maminky, Rodina, Mateřství, Výchova, Rodičovství, Životy slavných, Instagram, Syn, Dcera, herečka, Celebrity, Sociální sítě, Vánoce, mateřská láska, Seriál Ulice, role, Matěj Balcar, Ulice, TV Nova, Bára Mudrová, Bára, Seriál, Vojta