Maminka.czVaše příběhy

Manželovi je odporné kojení. Nemůžu před ním syna nakrmit!

18.  5.  2018
Na naše první miminko jsme se já i můj muž samozřejmě moc těšili a když se Bertík narodil, nemohli jsme být šťastnější. Ovšem to absolutní štěstí bez výhrad trvalo ze strany mého muže jen do chvíle, než uviděl, jak syna kojím. Z nějakého důvodu tenhle pohled nesnese.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Bertík byl miminko plánované, chtěné – a podařilo se nám ho „vyrobit“ snad na první pokus. Do té doby jsme si s manželem užívali. Tři roky chození, dva roky manželského života. Celých pět let dosavadního soužití jsme strávili cestováním, sportem a staráním sami o sebe.

A taky sexem. Oba dva jsme hodně náruživí a milovali jsme se vždycky rádi a často. Martin, můj muž, je typický horňák, a protože já jsem v tomhle směru vybavená docela štědře, moje prsa vyloženě zbožňoval.

Své pětileté dítě stále kojím. A řeknu vám proč

Nejlepší sex přišel v těhotenství

Když jsem otěhotněla, byl v tomhle směru ještě nadšenější, protože moje poctivé trojky se snad ještě zdvojnásobily. Navíc jsem v těhotenství měla na milování ještě větší chuť než jindy. Oba jsem se smíchem říkali, že bych měla být těhotná pořád, protože jsme zažívali nejlepší sex v životě.

Bertík se narodil vloni krátce před Vánoci, říkali jsme mu pracovně Ježíšek, nechávali jsme se překvapit, jestli budeme mít holčičku, nebo kluka. Manžel byl rád, syna si přál víc. U porodu se mnou nebyl. I když je to dnes skoro samozřejmost, já jsem ho tam nechtěla a jako doprovod jsem si zvolila kamarádku, která je už trojnásobnou mámou. Martin nesnáší pohled na krev a oba jsme se pragmaticky shodli, že zkušená máma mi tam bude větší oporou než on, který by možná omdlel v nejméně vhodnou chvíli.

GALERIE: Bohyně kojení: Líbí se vám tyhle kontroverzní, a přitom něžné fotky?

Témata: Miminko, Kojení, Vaše příběhy, Syn, První pokus, Chození, Něžné pouto, Zkušená máma, Druhý den, Malý, Celé rok, Prsa, Galerie, Soužití, Ježíšek, Třetí den, Vedlejší místnost, Bohyně, Odpor, Prso, Třetí týden, Sex, 1. týden těhotenství, Bertík, Trojnásobná máma