Maminka.czSlavné maminky

Manželství Donny z Beverly Hills 90210 v troskách! Zůstane Tori Spelling na svých pět dětí sama?

10.  12.  2021
Oba jsou rodinné typy, oba si prochází velkou manželskou krizí. Nemůžou spolu žít, ale nechtějí přivodit svým dětem trauma. Tori odložila snubní prsten a přiznala, že se svým mužem spávají odděleně. Ustojí to, nebo půjdou od sebe?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Coby Donna v kultovním seriálu Beverly Hills 90210 řešila eskapády s láskou. To samé prožívá momentálně i ve skutečnosti.

Když si před patnácti lety brala kanadského herce Deana McDermotta, měli oba jasno: založit velkou rodinu. To se jim podařilo, stali se rodiči tří synů a dvou dcer. Liam Aaron (14), Stella Doreen (13), Hattie (9), Finn (8) a Beau (4) své rodiče zbožňují už jen kvůli tomu, jak moc se jim oba věnují. Dean má pak z prvního manželství ještě dospělého syna Jacka.

VIDEO: Celebrity a jejich lásky ze střední

Tori ráda sdílí rodinné fotografie z oslav, procházek i společenských akcí, s dětmi tráví téměř všechen svůj čas. Vzdala se i herecké kariéry, jen aby mohla být s nimi. Ráda vaří, ráda je obletuje a ráda vidí, když jsou spokojené.

O to horší (nejen) pro ni musí být krize, kterou si s Deanem prochází. Jejich neshody začaly už před dvěma lety, kdy byli oba viděni bez snubních prstýnků. Zatímco Tori zachytili fotografové, jak vychází od rozvodového právníka, Dean na otázku, proč nemá na ruce snubní prsten, odpověděl novinářům: "Nemám ho jen proto, že jsem ho ztratil na golfu." 

"Co teď budeš dělat? Děti si nenech vzít." Které věty si zakázat, když se někdo blízký rozchází?

Poté se nechal slyšet, že nechápe, proč za tím hned všichni vidí neshody, že se přece nic neděje. Jenže asi to nebude jen o ztraceném prstýnku. Sama Tori v jednom rozhovoru prozradila, že jediný muž, který jí momentálně dělá společnost v posteli, je její nejmladší syn Beau.

Ať je to jak chce, jisté je, že oba usilují o to, aby jejich neshodami netrpěly v žádném případě jejich děti...

Témata: Děti, Láska a vztahy, Slavné maminky, Životy slavných, Instagram, Manželská krize, Syn, herečka, Herec, Otec, Rozvody, Beverly Hills 90210, Sam, Dcery, Seriál, Trauma, Tori Spelling, Snubní prsten, Golf, Dean Mc Dermott, Krize, Dean McDermott, Manželství, Trosky, Hills