Maminka.czSlavné maminky

Marika Šoposká je těhotná. Pochlubila se těhotenským bříškem

redakce 19.  6.  2019
Oblíbená herečka Marika Šoposká bude dvojnásobnou maminkou. S radostnou novinkou se pochlubila na sociální síti, kde ukázala i těhotenské bříško.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Oznámení těhotenství okomentovala na Instagramu stručně hashtagy jako nový projekt, nejlepší projekt a již brzy. Hned po zveřejnění se jí pod příspěvkem začaly množit gratulace od fanoušků, ale také hereckých přátel. Její kolegyně ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Andrea Růžičková reagovala například slovy: "Tenhle projekt je totiž světový!"

Doma má už syna

Herečka už vychovává čtyřletého syna Benedikta, kterého má s manželem Petrem Čechákem. Toho měla v pětadvaceti letech, což se mnohým lidem zdálo překvapivě brzy. Ona sama ale v rozhovoru pro časopis Maminka řekla, že si myslí, že ten věk byl tak akorát. 

"I když je pravda, že v mojí branži to zase tak normální není. Nedávno jsem fotila s dalšími devíti herečkami ve věku do třiceti let a ani jedna dítě neměla. A mně to vlastně přijde docela zvláštní. Mě mateřství vůbec o nic nepřipravilo, naopak mi spoustu věcí dalo," prozradila.

Také dodala, že přestože je pro ni kariéra důležitá, není to celý její život. "Na druhou stranu, můj syn je pro mě nejdůležitější na světě, ačkoli nejsem mámou na plný úvazek a nejsem s ním čtyřiadvacet hodin denně. Vyhovuje mi ale, že mateřství i práci mohu skloubit," řekla.

Celý rozhovor s Marikou o mateřství si můžete přečíst zde.

Ambasadorka soutěže Maminka roku

Marika Šoposká se stala také jednou z ambasadorek soutěže Maminka roku.

 

Témata: Slavné maminky, Mateřství, Instagram, Marika Šoposká, ambasadorka, Herečka, Mári, Syn, Bříško, Andrea Růžičková, Oblíbená herečka, Maminka, Gratulace, Petr Čechákem, Máří