Maminka.czSlavné maminky

Markéta Konvičková prozradila: Čekáme miminko! Těší se, až mu bude zpívat

kog 20.  4.  2020
Zpěvačka Markéta Konvičková je těhotná. Radostnou novinu oznámila svým fanouškům na instagramu. Ke vzkazu přidala fotku s partnerem Reném, jak společně drží ultrazvukový snímek a připsala, jak moc je vděčná za tento dar. Po tom, co porazila rakovinu, nevěděla, zda vůbec bude moci mít děti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Ráda bych se s vámi podělila o tu nejradostnější zprávu mého života!!! ČEKÁME MIMINKO. Tento rok prožívám nejkrásnější období... Mám milujícího snoubence, stavíme dům a do toho mě čeká nejhezčí role v životě ženy... Být máma...Pod srdíčkem nosím už nějaký čas ten největší dar. Po tom, co jsem si prožila v minulém roce si toho nesmírně vážím a přijímám to štěstí s otevřenou náručí," napsala Markéta na Instagram. A také se svěřila, jak moc se těší, až bude miminku zpívat na dobrou noc. "A tvůj táta tě vezme do oblak," dodala s narážkou na partnerovu profesi. René je totiž pilot. 

Konvičková porazila rakovinu a nevěděla, zda se miminka vůbec dočká. Loni při preventivní gynekologické prohlídce jí lékař našel čtyřcentimetrovou cystu na vaječníku. Podle zpěvačky šlo o vzácný druh nádoru. Podstoupila laparoskopický zákrok a nález byl odstraněn.

 
Markéta Konvičková po boji s nádorem: Bude mít děti?!
Témata: Slavné maminky, Miminko, Instagram, Rakovina, Markéta Konvičková, Fotka, Mark, Víčko, Dar, Zpěvačka, Size, Vzkaz, Novina