Maminka.czSlavné maminky

Markéta Konvičková má holčičku: Má svoji hlavu, už chtěla být s námi

kog 15.  9.  2020
Zpěvačka Markéta Konvičková porodila dceru. Dostala krásné jméno Amálie a asi přišla na svět o něco dřív, než měla termín. "Už teď má naše dcera svoji hlavu, prostě už chtěla být s náma," napsala Markéta na Instagram.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Amálie. Poklad v náruči. Vítej sluníčko," píše dál Markéta a zároveň si chválí přístup v porodnici, kde rodila: "Nejkrásnější moment tě spatřit a přitulit si tě k sobě! Miluju tě! PS: Moc děkujeme celému týmu ve Fakultní nemocnici Ostrava , hned bych šla rodit znovu😂! Byli naprosto boží!"

Konvičková porazila rakovinu a nevěděla, zda se miminka vůbec dočká. Loni při preventivní gynekologické prohlídce jí lékař našel čtyřcentimetrovou cystu na vaječníku. Podle zpěvačky šlo o vzácný druh nádoru. Podstoupila laparoskopický zákrok a nález byl odstraněn.

Letos v dubnu oznámila, že je těhotná − do jiného stavu přišla i přes to, jakou operaci za sebou měla. "Těhotenství tak rychle po nemoci beru jako zázrak,“ řekla Markéta tehdy. S pilotem a bývalým moderátorem Reném Kubošem − jsou spolu přes šest let − plánují i svatbu. 

Markéta Konvičková prozradila, že ačkoli bude nadále vystupovat pod svým dívčím příjmením, v občance chce mít Kubošová. O svém partnerovi říká, že on je v rodině ten bohém, zatímco ona ekonomka, která například drží kasu. 

Markéta Konvičková prozradila: Čekáme miminko! Těší se, až mu bude zpívat
Témata: Slavní rodiče, Slavné maminky, Instagram, Markéta Konvičková, ekonomka, Kubo, Zpěvačka, Mark, Dcera, Termín, Holčička, Hlava

Video