Maminka.czSlavné maminky

Martina Pártlová porodila! Partner Josef jí poslal krásné vyznání

Zpěvačka Martina Pártlová se dočkala. Dnes se stala maminkou holčičky a s partnerem ji pojmenovali Stella. Martina porodila plánovaným císařským řezem v porodnici U Apolináře.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Krásnou fotku z chvíle těsně po porodu zveřejnil Martinin partner, hudebník Josef Vařeka. A nutno říct, že Martina tu ani nevypadá, jako by měla za sebou porod, a moc jí to sluší.

Dočkala se také krásného vyznání od novopečeného tatínka:

"Dnes jsme přivítali na svět Stellu. Je krásná. Její první nádech byl silnej moment. Hluboce se klaním před Martinou, která nám ji dala," napsal na Instagram hrdý otec. Vtipně také glosoval Martinin smysl pro sarkasmus: „Celej porod něco hlásila, takže jsem nevěděl, že rodíme. Miluju vás obě. A odpusťte mi dnes menší mejdan,” dodal Josef, který asi Stellu pořádně zapije.

Do party dětí známého tria 3v1 tak přibyla holčička, Nikol Štíbrová i Veronika Arichteva totiž mají syny. A ještě jedno miminko záhy přijde na svět – Nikol má totiž stejný termín porodu jako Martina.

Martina Pártlová prozradila pohlaví miminka! 3v1 budou konečně kompletní
Témata: Porod, Mateřství, Slavné maminky, Instagram, Císařský řez, Josef Vařeka, partner, Martina Pártlová, Veronika Arichteva, Nikol Štíbrová, Hrdý, Martino, Holčička, Pártlová, Vyznání, U Apolináře, Hudebník, Martinin, Martín, José

Video