Maminka.czInstagram

Martině Pártlové nejde zatáhnout břicho a celý Instagram jí za to tleská! Jakou fotkou pobavila své fanoušky?

Simona Formánková 1.  2.  2022
"Pepa zjistil, že Martině nejde zatáhnout břicho," zakončila zpěvačka Martina Pártlová vtipným dovětkem úryvek rozhovoru se svým partnerem. Díky všeříkající fotografii z dovolené, kterou k instagramovému příspěvku přiložila, opět dokázala, že se nebojí ukázat realitu mateřství!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Já tě miluju." "Ty jsi bohyně." "Konečně normální fotka na Instagramu." – Takové komentáře se pod fotkou zpěvačky Martiny Pártlové začaly objevovat téměř okamžitě po jejím zveřejnění. Opět šla totiž s "kůží na trh" a zveřejnila snímek z dovolené, na kterém zapózovala pouze v plavkách. A nebyla by to Martina, kdyby se k fotce nevázal vtipný a trefný komentář – tentokrát rozhovor s partnerem Pepou, který snímek pořizoval. 

"Pepa: To bude hezká fotka na instáč! Martina: Pepo, nefoť mě.. Pepa: Jó, jen zatáhni břicho... Martina: To nejde !!! Pepa: Dělej... Martina: Ty we, říkám, že to nejde... Pepa: Ježíš, Martino, zatáhni... Co z toho plyne? Pepa zjistil, že Martině nejde zatáhnout břicho," podělila se herečka o vtipný moment, který pořízení snímku předcházel. 

VIDEO: Jak si Martina Pártlová zařizovala dům?

Martina svou upřímností a reálností na sociálních sítích byla známá již před mateřstvím. Kdo očekával, že se po porodu dcery Stelly stáhne spíše do ústraní, byl na omylu. Oblíbená zpěvačka naopak stále ukazuje, že téma štíhlosti u ní není prioritou a dokáže si ze sebe udělat legraci. Přesto nám v nedávném rozhovoru přiznala, že to není tak, že by se zanedbávala a na vzhledu jí nezáleželo:

"No určitě to nemám tak, že bych si řekla: Tak už jsem máma a můžu mít klidně 20 kilo navrch. Na druhou stranu se úplně nehroutím z toho, že mám pár kilo navíc. Mám nádhernou zdravou dceru a to je důležité. Navíc si myslím, že to, co je na ženě sexy, není její figura, ale její sebevědomí. A i když si ze sebe dost často dělám srandu, rozhodně netrpím nějakým komplexem ze své postavy."

Tyhle slavné mámy šly v uplynulém roce s kůží na trh. Ukázaly tělo po porodu s nadhledem a vtipem!

Oblíbená zpěvačka je díky svému přístupu vzorem mnoha maminek. Sociální sítě totiž denně chrlí tisíce fotografií, ze kterých lze lehce nabýt mylného dojmu, že se po porodu miminka ženě nezmění životní styl ani její tělo. Přitom odborníci radí, aby na sebe ženy nespěchaly a daly svému tělu dostatek času.

"Žena, která porodila, není 'odepsaná'. Každá žena se může dostat znovu do kondice. Někomu může trvat i rok, než vyběhne na svých pár kilometrů. Důležité je začít na sobě pracovat a samozřejmě zohlednit průběh těhotenství, porodu. Dělat to, co mi tělo dovolí," uvedla fyzioterapeutka Renata Větrovská v našem rozhovoru. A jaká jsou její obecná doporučení pro všechny maminky po porodu?

  • Cviky na posílení pánevního dna
  • Práce s dechem, procházky
  • Začít pomalu a přidávat si zátěž
  • Nejít do toho hned naplno a počítat s tím, že změny nebudou ze dne na den

A možná by se po vzoru Martiny Pártlové mohlo dodat - brát to s humorem a být šťastná za zdravé miminko.

Témata: Slavné maminky, Rozhovor, Mateřství, Instagram, zpěvačka, Císařský řez, Sociální sítě, Hubnutí po porodu, Bříško po porodu, Martina Pártlová, 3v1, Komentář, Celý, Renata Větrovská, Part, Fotka, Realita, Známá, Větrov, Ježíš, Martino, RTL, Pepa, Břicho, Martín