Masarykova městská nemocnice Jilemnice

28. 9. 2009 21:51
Letos v červnu se mi narodila v Jilemnické porodnici dcera Emmy.Nejsem nejmladší matka(37),ale musím napsat,že děkuji za úžasný přístup a trpělivost všech,které jsem u porodu měla.Pana primaře Vocáska,všechny trpělivé sestřičky a další....nevyjímaje pana doktora Břeského,co by ošetřujícího doktora během mého těhotenství, a jeho příjemné sestřičky.Děkuji za dceru .
26. 11. 2009 18:53
ráda přidávám své pocity z porodnice v Jilemnici, kde se nám po 14-ti letech narodil druhý chlapeček.I já mohu jen chválit a chválit.Byli jste všichni moc hodní a nesetkala jsem se s nikým,kdo by nebyl vstřícný a usměvavý.Byl-li jakýkoliv problém, stačilo se bez ostychu zeptat a hned byla na světě rada a pomoc.Děkujeme ,že tady jste paní a páni doktoři, sestřičky a samozřejmě i paní, které nám i miminkám vytvářeli čisté prostředí.
15. 4. 2010 21:27
Je to už dva a půl roku (to snad ani není pravda), kdy jsem porodila v Jilemnici. Jako prvorodička jsem se dost obávala, protože celé mé těhotenství mě provázely komplikace a dvě hospitalizace (taktéž v Jilemnici) a můžu říct, že na oddělení gynekologie i šestinedělí jsem se nesetkala s nikým, kdo by nebyl příjemný, ochotný, ohleduplný a plný zájmu o můj stav a mé potřeby a pocity. U porodu to bylo zrovna tak. Ihned jsem se přestala bát a plně důvěřovala personálu u porodu. Byli skvělí a i můj manžel žasnul, jak se ke mně i k němu bezvadně chovali. Ohledně první péče o naši Elišku mi se vším poradili a byli trpěliví, pokud jsem si vše hned neosvojila. Ani jsem neměla pocit že jsem v nemocnici. Až jednou budu rodit podruhé, nemám jiné volby než do Jilemnice, protože tam jste pro personál člověk a ne jenom pacient na dobu určitou.
marky 29. 10. 2014 01:08
Proč moje holčička není mezi ostatnima miminkama ma fotce ? V galerii novorozenců :( narodila se už v srpnu a porad tam neni
Nikola 3. 3. 2017 08:44
Rodila jsem v Jilemnicke porodnici napodzim. Porod proběhl celkem v pohodě naštěstí jsem neměla žádné komplikace a jako prvorodičce mě trval jen šest hodin. Porodní asistentka byla užasná bez ní bych asi hodně panikařila. Nicméně další péče na oddelení šestinedělí byla otřesná. Nikdo mi nic neřekl, neporadil, neukázal. Pořád jsem musela za sestrama chodit a ptat se. To bych jestě přežila ale nejvic mě teda štve že mi nic neřekly o kojení. Vždicky my holku nacpaly na prso a že mam kojit jen deset minut. Malá měla žloutenku takze hodně spala a když jsem nahodou kojila déle už by problém. Myslím že by si měli sestřičky rozšířit informace o kojení. Že miminka by se měly kojit pokaždé si řeknou a jak dlouho potřebují. Kojení není jen o jídle ale také o pocitu bezpečí a kontaktu s maminkou. Že by měly maminky spiše podpořit a né hned davat UM. My jsme kojení naštěstí zachránily ale stalo to dost sil a slz. Takže za mě já už bych do Jilemnice nejela.
Loreta248 24. 4. 2017 13:12
Rodila jsem v Jilemnici v říjnu 2016 a mohu jen doporučit. PA byla vstřícná, milá, nějakým kouzlem se zjevila vždy, když byla potřeba a jinak nám nechávala soukromí. Všechny kroky semnou konzultovala a vysvětlovala pro a proti jednotlivých kroků. Dokud to bylo možné, volila jsem si polohu při monitoringu. Nakonec vše nabralo poměrně rychlý spád a komplikace, ale PA Bezstarostová mne neustále uklidňovala, podporovala a chválila, že dělám vše správně. Přestože bylo okolo jedenácté večerní, "skákali" okolo nás z dětského oddělení i následně na sále. Musela jsem na sál, pod celkovou anestezii a tak miminko dostal na tu třičtvrtě hodinu na starost tatínek, pak jsme byli společně ještě hodinu všichni na pokoji. Všechny sestřičky byly milé a ochotné, jako prvorodičce mi hodně pomohly. Díky tomu, že měli málo pacientek měly jsme každá vlastní pokoj s vlastním sociálním zařízením. Vždy při změně směny se přišly zeptat, zda něco nepotřebujeme a říci, že jsou k dispozici. Lékaři při vizitách byli milí a ohleduplní, vše vysvětlili. Zkrátka a jednoduše - Příště zase budu rodit tam, protože ke každé rodičce přistupují individuálně a snaží se jí maximálně vyjít vstříc a neslibují nic, co by běžně nedělali.
Lili 28. 10. 2018 21:00
Rodila jsem v březnu 2018.Vsichni byly moc hodni,kromě mladé dlouhovlase paní doktorky.Byla nepříjemná az hrůza .Jinak všechny sestry úplně skvěle ,ochotně a hodne.Porodnice je vyhlášena,ale bylo by potřeba ji zrenovovat.
7