Maminka.czKam s dětmi

Máte rádi autorskou tvorbu? Nenechte si ujít be:šik s originálnimi šperky, kabelkami a oblečením

redakce 22.  7.  2013
Máte rádi autorskou tvorbu? Nenechte si ujít be:šik s originálnimi šperky, kabelkami a oblečením
Be:šik vznikl loni na jaře a po úspěšné letní akci jsme se rozhodli ji zopakovat. Cílem je podpořit českou a slovenskou autorskou tvorbu a představit ji širší veřejnosti. V areálu zahrady vzniknou stánečky, které přivítají více než 40 tvůrců a obchůdků. Najdete zde celou řadu šperkařů, kteří vás zkrášlí přes prsty, ruce, ušní boltce až po vlasy, dále oblečení pro dámy i pány, pozadu nezůstanou ani kabely a kabelky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V dopoledních hodinách nebude chybět ani doprovodný program, dětské divadlo a koncerty.

Proč právě Botanická zahrada?

“Už tu byly výstavy ptactva, ryb a kytek, tak proč ne jednou něco jiného,” říká Tereza Kupková, organizátorka.

Úžasný prostor skleníku, který je k dispozici jen několik týdnů v roce a kvetoucí zákoutí zahrady přímo láká k odpočinku a zábavě. Jedná se o naprosto ojedinělé místo pro prezentaci vaší tvorby. V případě nepříznivého počasí se bude akce konat přímo ve skleníku.

Vstupné:Celý prostor je zcela otevřený, do skleníků je obvykle vstupné, ale protože do areálu přivedeme množství nových lidí, vstupné bude ten den zrušené.

Čas a datum:sobota 27. 7. 2013, 10:00-21:00

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, auto, šperky, Řád, Oblečení, Máť, Úžasný prostor, Tvor, Dopolední hodina, Autor, Celý prostor, Dětské divadlo, ORIGINAL, Šik, Nepříznivé počasí, Kabelka, Originál, Botanická zahrada, Organizátorka