Mateřídouška s tipy proti nudě až do schránky! Právě vyšlo dubnové číslo

redakce 14.  4.  2020
Máte doma malého školáka a chcete ho chytře zabavit? Máme pro vás tip: Spoustu hravé inspirace a poutavého čtení děti najdou v dubnovém vydání oblíbeného časopisu Mateřídouška.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud máte kreativního nadšence, určitě se vyřádí při výrobě hudebních nástrojů z domácích zdrojů. Na takové bubínky bohatě poslouží třeba jen prázdné plechovky od konzervy a nafukovací balónky. Pak už si stačí vyrobit jen hůlky a koncert může začít.

Dobře vypadá také třeba návod na kinetický písek

Mateřídoušku až domu OBJEDNÁTE ZDE, poštovné platíme my

Dubnové Sluníčko je plné zvířecích rekordmanů. Objednejte si ho až domů

Milují vaše ratolesti tajuplné bytosti? Tak to se zajisté neodtrhnou od článku o trollech. Odkud tito skřeti pocházejí a jsou příběhy o nich skutečně jen legendy? Kde všude se děti s trolly mohou setkat?

Mateřídouška myslí i na milovníky zvířátek. Jak by asi vypadala hudební kapela složená jenom ze zvířat? Na co by hráli datlové a kdo by stál za mikrofonem?

A věděli jste, že 22. dubna je Den Země? Ověřte, jak jsou na tom vaše děti se znalostmi o třídění odpadu. Nechte je vyplnit stránku Památníčku.

V dubnové Mateřídoušce na děti navíc čekají hned tři napínavé komiksy, stránky s luštěním, poutavá povídka a spousta dalších nápadů, jak se bavit doma i v přírodě.

Jako dárek si děti mohou vystřihnout a slepit krabičku ve tvaru hokejového puku nebo vlka. Nechybí ani veselý plakát a soutěže o parádní ceny.   

Mateřídoušku - jedno číslo nebo třeba předplatné - snadno pořídíte na našem iKiosku - stačí kliknout zde, zaplatit kartou a přijde vám v papírové obálce až do schránky. 

[********************]

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Témata: Mateřídouška, kapela, Konzervy, Tip, Třídění, Detail, Troll, Mikrofon, Plakát, Třídění odpadu, Dubnové vydání, Nuda, Malý školák, IKiosku, Dubnové číslo, Mater, Dubno, Schránka, Den Země, PRÁV, Děti