Maminka.czČasopis Maminka

Mateřské ztráty a nálezy objevíte v novém vydání časopisu Maminka. Zářijové číslo je právě v prodeji

redakce 18.  8.  2022
Přemýšlela jste někdy nad tím, co vám mateřství dalo, a co naopak vzalo? Určitě jsou věci, které vám v hlavě naskočí ihned. Na téma ztráty a nálezy jsme se zaměřili v zářijové Mamince. Tu ode dneška seženete na stáncích, na titulní straně s krásnou Markétou Konvičkovou a její dcerou Amálkou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rázovitá holka, která je se vším hned hotová. "Zpívající inženýrka", které osud do cesty přivál vážnou nemoc a následně seslal zázrak – dceru Amálku. "Hlavně se z toho neposmolit" je její mantra. Markéta Konvičková by mohla vyučovat pozitivní přístup k životu. Dovede si představit, že by Amálka byla zpěvačka po mamince nebo pilotka po tatínkovi? Jak s jejím vnitřním klidem zamávala diagnóza vážné nemoci? Dozvíte se v otevřeném rozhovoru na straně 46. 

VIDEO: Z focení titulní strany Markéty Konvičkové pro časopis Maminka

Životní krize se nevyhýbají nikomu. Někdy jsou to jen běžné nesnáze, jindy je to ztráta partnera, práce, zdraví či víry v sebe sama. Jak jim čelit a jak naučit své děti se s těmito ztrátami vyrovnat? Článek na téma měsíce s názvem Ztráty a nálezy si přečtěte na straně 40. 

Se seriálem Maminka v porodnici jsme tentokrát zavítali do porodnice U Sluneční brány, která je součástí hořovické nemocnice. Jak vypadají prostory jednotlivých oddělení? Jaké zkušenosti s porodem a pobytem na pokoji šestinedělí mají reálné maminky? Rozsáhlou reportáž si můžete přečíst od strany 82. 

Soutěž Maminka roku 2022 zná své finalistky. O vítězce v každé kategorii se rozhodne 26. 10. na slavnostním galavečeru. Celkovou vítězku vyberete právě vy v ten samý den. Kdo se probojoval do finálového klání? Dočtete se na straně 56.

Zářijová Maminka je už ode dneška ke koupi na stáncích a na ikiosek.cz, rohlik.cz a kosik.cz.

A to nejlepší na konec! Novou Maminku můžete už číst i v pohodlí domova bez cesty do trafiky. Když se k nám připojíte a zaregistrujete se, máte možnost dostat se jako první k článkům v sekci Premium Plus, tedy těm nejnovějším. Na webu články najdete pod žlutou ikonkou a předplatné Premium Plus získáte zde.

Co vám premium přináší?

  •     To nejlepší z tištěného časopisu Maminka.
  •     Obsah dříve než v tisku.
  •     Články o těhotenství, porodu i péči o dítě.
  •     Podcasty i poradnu s experty.
  •     Příběhy slavných maminek.
  •     Tipy na kulturní i cestovatelské zážitky pro celou rodinu.
Témata: Časopis Maminka, Rozhovor, Mateřství, Rodičovství, titulní strana, Přihlášení, Markéta Konvičková, Zářijové číslo, Maminka, Premium Plus, PREMIUM +, Nové vydání, Časopis, Mater, Zář, Nález, Ztráta, PRÁV, Inženýr, Tip