Maminka.czDěti

Mateřství i otcovství bolí. Tohle je důkaz! Je vám to povědomé?

kog 20.  10.  2018
Všimli jste si, že maminky malých dětí nenosí visací náušnice? Proč asi? Nechtějí přijít o uši! Kdo to nezná, nepochopí. Jenže u uší to nekončí. Bohužel. Tahání za vlasy, skákání po břiše (když to nejmíň čekáte), prst ve vašem nose hned po probuzení... máme pokračovat? Asi nemusíme, místo toho si prohlédněte tyto vtipné ilustrace!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Krátké komiksové příběhy mají název "How a two-year-old can hurt you" (Jak vám může dvouleťák pěkně ublížit) a má je na svědomí ilustrátorka Weng Che, která má sama dvě děti. Podle ní rodiče na celém světě čelí značnému riziku, že jim ublíží jejich vlastní děti.

Klepněte pro větší obrázek
Maminky nejvíc bolí, když vidí trpět svoje dítě. Tohle video vás rozpláče

"Bylo zábavné a smysluplné zdokumentovat růst a vývoj mých dětí. Rodiče z celého světa se mi svěřovali se svými zkušenostmi. Jsem moc ráda, že v tom nejsem sama," svěřila se výtvarnice serveru BoredPanda.com, který její komiksy zveřejnil. Podívat se na ně můžete i v naší galerii (pozor, obrázky dávají smysl, když jdou za sebou) a nebo na Facebooku či Twitteru Weng Che. 

Před dětmi a po nich! Tohle jsou šokující proměny žen, které změnilo mateřství
GALERIE: Život s dětmi je někdy těžký. Na tohle vás nepřipraví žádné příručky o rodičovství
Táta fotí boží fotky dětí! Jak to dokáže a kam chodí na nápady?
Témata: Děti, Mateřství, Péče o dítě a jeho výchova, Výchova, Rodiče, Břicho, Probuzení, Ilustrace, Značné riziko, Náušnice, Otcovství, Celý svět, Název, Facebook, Tahání, Mater, Ucho, Malé dítě, Skákání, DÚK