Maminka.czVaše příběhy

Matka spatřila ducha dítěte u syna v postýlce. Co to ve skutečnosti bylo?

kog 3.  10.  2020
Ať už věříte v duchy, nebo ne, to, co viděla tahle maminka v postýlce svého osmnáctiměsíčního syna, by vás určitě také vyděsilo. Na monitoru chůvičky se totiž objevil obličej dalšího dítěte. Ducha! Až ráno našla pro nadpřirozený úkaz vysvětlení!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Je to vlastně dokonalý strašidelný příběh. Dvaatřicetiletá matka Maritza Cibuls z Chicaga byla doma sama s dětmi (s rok a půl starým synem a tříletou holčičkou), když si v noci všimla něčeho neobvyklého u syna v postýlce. Malý Lincoln spal klidně stočený do klubíčka, ale hned vedle sebe měl druhé dítě, miminko. Obličej mělo hned vedle jeho hlavy a vypadalo jako duch!  

"Bylo asi půl deváté večer a na monitoru jsem si všimla, že se synem v postýlce je ještě jedno dítě. Vypadalo jako duch," řekla Maritza serveru Today.com. "Nejprve jsem si myslela, že mám nějaké mžitky, tak jsem to ignorovala, ale začalo mi to vrtat hlavou," dodává.

Máme doma ducha aneb Tajemné návštěvy,  které nás děsí...

Maritza se rozhodla zajímavý úkaz vyfotit a fotku poslala manželovi, který pracoval dlouho do noci. Dále snímek poslala své matce, kamarádce a skupině maminek na Facebooku s dotazem, zda opravdu vidí to, co ona. Každý nabídl nějakou teorii, co by strašidelný úkaz mohl být. Například, že je to poslintaná matrace a skvrna je patrná pouze v osvětlení monitoru. Nikoho nenapadlo, o co se ve skutečnosti jedná!

"První moje myšlenka byla: duch! Ale racionální část mého já si říkala, že přece musí existovat nějaké logické vysvětlení," dodává dvojnásobná máma. A tak sebrala veškerou odvahu a podivný úkaz šla prozkoumat. Nic neviděla. Ale zřejmě se nedívala důkladně. Celou noc pak pozorovala "ducha" na monitoru a čekala, že se pohne. Nic. Převaloval se a vrtěl jen její syn Lincoln. Nakonec Maritza usnula.

Když děti vidí duchy. Je to možné? Někteří rodiče si myslí, že ano

Teprve až ráno strašidelnou záhadu rozklíčovala. Manžel měnil povlečení v dětské postýlce, ovšem zapomněl na prostěradlo. Uprostřed nepokryté matrace byla nálepka s dětským obličejem, který celou noc zíral do monitoru! "Byla jsem v rozpacích. Vždy používám ochranný kryt matrace a prostěradlo. Tohle by mě nikdy nenapadlo," svěřila se tahle vyděšená máma. A svůj příspěvek sdílela na Facebooku – se vzkazem pro manžela: "Asi ho zabiju!" Fotka se stala na internetu senzací! 

Imaginární kamarád do dětského světa patří. Respektujte ho, radí odborníci
 
Témata: Děti, Batole, Péče o dítě a jeho výchova, Vaše příběhy, Syn, Matka, duch, Lincoln, Facebook, Úkaz, Postýlka, Internet, Chicago, Nálepka, Strašidelný příběh, Obličej, Monitor, Matrace, SPA, Post