Maminka.czInstagram

Matky influencerky. Které vládnou sociálním sítím? Znáte je všechny?

Michaela Láchová 29.  9.  2020
Matek, které na sociálních sítích trhají rekordy v počtu sledujících, je poměrně dost. Pojďme se podívat alespoň na některé z těch „našich“ českých. A nejenom na ty, které se mílovými kroky blíží k neuvěřitelnému číslu milionu followerů…

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Každá je jiná, jedno ale mají společné: Inspirují a baví lidi. Baví matky. Hodně matek

1. KATKA KRÁLOVÁ
@svetpodlekatky

Je sestrou populárního youtubera Jirky Krále, sama oblíbenou vlogerkou. Točí videa, která mají velký úspěch nejenom mezi maminkami, a na Instagramu má úctyhodných 436 tisíc sledujících. Jak vypadá Katčin den? Jaký byl první rok s malým Filípkem? A kdo je Aron? To vše se dozvíte, když zabrousíte do Katčina světa.



2. MONIKA BAGÁROVÁ
@bagarovamonika

Hvězda SuperStar, zpěvačka a maminka malé Rumie má aktuálně na Instagramu 719 tisíc followerů. Její nedávno narozená holčička je teď jejím celým vesmírem, který ráda sdílí se svými fanoušky.

Matky na Instagramu. Které se vyplatí sledovat? Ne všechny jsou perfektní



3. NIKOL ŠTÍBROVÁ
@stibrovicnikolka

Tahle máma baví internet. Nutno říct, že společně se svým synem Mathiasem vytvořila neuvěřitelně vtipný tandem, který se snad nikdy „neokouká“. Její popularitu jí bezesporu zajistila i show 3 v 1, kde si společně s Veronikou Arichtevou a Martinou Pártlovou dokáže dělat legraci ze všeho, včetně sebe samotné. Na svém instagramovém profilu má téměř 520 tisíc sledujících.

4. MAMA DOMISHA
@mamadomisha

Blogerka, kterou můžete znát z Instagramu i YouTube kanálu. A taky partnerka youtubera Erika Meldika. Kromě jejího osobního profilu, kde ji sleduje 365 tisíc lidí a kde se seznámíte i s jejími dvěma dětmi, se můžete inspirovat i jejími skvělými a zdravými recepty na @food_by_domisha.




5. KRISTÝNA SCHICKOVÁ
@kristynaschickova

Modelka a maminka téměř čtyřměsíčního Elliotta má na Instagramu více než 96 tisíc followerů. A sexappeal s narozením miminka rozhodně neztratila, jak dokazuje na fotkách ve spodním prádle, které pořídila pár dní po porodu. Právě naopak. Kromě „maminkovských tipů“ se můžete inspirovat třeba jejími fitness vychytávkami.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

S láskou ❤️

Příspěvek sdílený Kristyna 🍒 Schickova (@kristynaschickova),




6. MAMA LIFESTYLE
@mama.lifestyle

Dvojnásobná máma a influencerka Tereza Marková inspiruje maminky mimo jiné kosmetickými tipy, recepty nebo tipy na cestování či výlety. Na Instagramu ji sleduje více než 74 tisíc lidí. Je pyšnou mámou Šimonka a Adélky.




7. KRKAVČÍ MATKA 
@krkavcimatka

Jak sama říká, má víc dětí než rukou. I přes těžké zkoušky, které jí život naservíroval, inspiruje svou odhodlaností mnoho žen a matek. Píše blog, napsala i několik knih, pořádá besedy na mnohá témata. Veroniku Hurdovou sleduje na Facebooku 41 tisíc lidí.



8. MICHALA KNĚZKOVÁ
@mklife_prvni_pomoc_detem

Dětská lékařka Michala Knězková má na Instagramu téměř 33 tisíc sledujících a její obliba stále roste. Svou rodičovskou dovolenou zasvětila prevenci a nejenom maminkám radí, co dělat za konkrétní situace, kdy je dítěti třeba poskytnout první pomoc. Pořádá i on-line kurzy první pomoci, jež se snaží směřovat na reálný život s dětmi a nejčastější neduhy, které maminky a jejich ratolesti trápí (více na comamdelat.com). To vše zábavnou a milou formou se zkušeností lékařky a mámy tří malých dětí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Být mámou dětí tří 👧👧👶 Když jsem čekala naší druhou - Julinku, měla jsem pochyby, které slyšíme všichni často. Bude se dát rozdělit ta láska, kterou dáváme Nelince a nebude mít jedna z holek málo z nás 🤷? Když jsem čekala Violku 🤰, už jsem věděla, že s dělením lásky problém nebude. Daleko víc jsem se bála času ⏳. Zvládneme holkám dát času tolik, kolik potřebují nejen ony, ale i my? Přiznám se, že první dva měsíce mi to nešlo 😰. Měla jsem pocit, že mi chybí starší holky, že jsem neustále u Violky. Teď jí pomalu táhne na čtyři měsíce a všechno se k lepšímu obrátilo. Máme na sebe čas, pro holky už je Violka parťákem, u kterýho funguje akce reakce 😅: Usměješ se - vrátí ti to, dáš pusu - uculí se, bouchnes - břečí, zrudne - smrdí 💩😅. Takhle zatím Vidí holky Violku 🤣. Ale už se nebojím ani o nás, ani o holky. Největší radost mám, že neplatí ono známé "no jo, třetí dítě". Není samorostem, který si roste sám. Našli jsme si vlnu, na který jsme spokojení všichni a i přes večerní pláče, na který má Violka nárok, je s ní legrace. Velikou zásluhu na tom má asi i ten všem protivný koronavirus 🦠, který nám od narození drží doma Toma a nás všech pět máme pro sebe každý den. Takže váhání je asi při každém těhotenství a já jsem ráda, že zase můžu říct, že ty obavy byly zbytečné 🥰. Závěr? Množte se 😅 . . . #mklife #momof3 #maminka #czechmama #czechblog #raviolka #mamablogroku2019 #raviolkanacestach

Příspěvek sdílený MUDr. Knězková Michala (@mklife_prvni_pomoc_detem),

Článek vyšel v časopisu Maminka. Aktuální číslo si můžete koupit na ikiosek.cz/maminka. Tady si můžete objednat i předplatné s dárkem.

Sledují je miliony lidí, a ony o tom mnohdy nemají ani tušení! Toto je 14 nejvlivnějších dětských instagramových profilů
Témata: Mateřství, Slavné maminky, Instagram, Elliot, Maminka blogerka, šití, Erik Meldik, Monika Bagárová, Rumi, Mathias, Kristýna Schicková, MamaDomisha, První pomoc, Adélka, Máma, Superstar, Arichtevou, Matka, Králová, Simonka, Sociální síť, Family, Aron, Facebook, Beu