Maminka.czSlavné maminky

Matky z Ulice: Světlana, Digi, Gábina... Které představitelky kultovního seriálu už jsou mámami?

Dita Mrázková 24.  8.  2021
Právě odstartovala další poprázdninová řada úspěšného seriálu, kde opět nebude nouze o nové tváře. Vzpomínáte na Světlanu, Digi nebo Gábinu? Které bývalé představitelky postav z Ulice jsou už mámami?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tereza Bebarová alias Světlana Nyklová

Když se věrní diváci Ulice dozvěděli, že Lumírova láska Světlana zemře na skrytou vadu, byli dost překvapení. Právě ukrajinská dívka Světlana v podání skvělé dabérky a herečky Terezy Bebarové byla seriálovou stálicí. Sama protagonistka byla z "odepsání" role dost zklamaná, ale dnes už ji můžete vídat kromě divadla v dalších televizních pořadech, třeba v další řadě úspěšné soutěže Peče celá země. Tereza je maminkou dvou dcer, čtyřleté Klaudie a dvouleté Sofie. Obě se narodily ještě za maminčina působení v Ulici.

Klepněte pro větší obrázek

VIDEO: Co se děje v seriálu Ulice?

Témata: Děti, Slavné maminky, Životy slavných, Instagram, herečka, slavné děti, Ulice, Seriál Ulice, Patricie Pagáčová, Aneta Krejčíková, Seriál, Berenika Kohoutová, Nova, TV Nova, Lenka Zahradnická, Televize, Michaela Tomešová,, Sofie, Klaudie, módní návrhářka, Tereza Bebarová, Justýna, Jana Bernášková, rajský plyn, Peče celá země, Televize na Heureka.cz

Video