Maminka.czMóda

Maxišaty! Žhavý módní trend, který si zamilují těhotné, maminky i dcery!

Veronika Zenklová 12.  5.  2021
Jeden z nejsilnějších trendů sezóny jaro-léto 2021 podtrhuje ženskost, zakrývá drobné nedostatky a hodí se pro všechny příležitosti. Vyberte si maxišaty, které vám sednou!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Během týdne módy jsme mohli u mnoha návrhářů zahlédnout maxišaty. Je to jeden z nejsilnějších trendů letošní sezóny pro jaro-léto, a proto bychom alespoň jeden kousek měly zařadit do svého šatníku i my, maminky. Proč? Jsou spektakulární, plné fantazie, romantické a každá z nás si v nich najde něco pro sebe.

Ať už si zamilujete transparentní látky, trychtýřovitý střih nebo boho styl, doplníte je výraznou bižuterií, krátkým kardiganem, džískou, klasickou koženou bundičkou a nebo vůbec ničím, vždy budete šik a stylová. A to nejlepší? Jsou neskutečně pohodlné a hodí se na hřiště, do parku i na nákupy.

Ideální jsou také pro dny, kdy zkrátka nevíte, co si vzít na sebe.  Obujte si k nim pohodlné sandály nebo tenisky, pro jistotu přehoďte kardigan ve vintage stylu, kdyby se ochladilo, a vyrazte. Chybu totiž rozhodně neuděláte!

FOTO: Istock.com, Instagram

Témata: Galerie, Instagram, Jen pro maminku, Krása a styl, Móda, Dcery, Fantazie, Max, transparent, Styl, Dcera, Molly, Bea, Mód, Sezóna, Trend, Ženskost, Maminka, Nedostatek, Oblečení a móda na Heureka.cz