Maminka.czKrálovská rodina

Meghan a Kate ukázaly na pólu děti. Nejmladší Archie spal u maminky v náručí

redakce 11.  7.  2019
Vévodkyně Meghan vzala svého syna Archieho na první veřejnou akci. Společně se svou švagrovou Kate a dětmi se zúčastnila charitativního utkání v pólu, které si s chutí zahráli princové William a Harry.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Přestože zahraniční média neustále spekulují o nevraživosti mezi vévodkyněmi, na včerejším zápase ve Wootinghamu to tak rozhodně nevypadalo. Pro Meghan to byla vůbec první veřejná akce, na které se ukázala v náručí s dvouměsíčním Archiem. To mnohé překvapilo, protože ještě před pár dny syna na jeho křtu před veřejností skrývali a chtěli si ho užít jen v soukromí.

Se všemi třemi potomky vyrazila na charitativní utkání v pólu také vévodkyně Kate. Ta měla co dělat, aby je všechny uhlídala. Zejména potom nejmladšího Louise, který na jaře oslavil první rok. Neustále za ním pobíhala, ale podle výrazu jí to vůbec nevadilo a společné chvíle s dětmi si užívala.

Meghan a Harry pokřtili syna Archieho. Chyběla královna a obřad byl soukromý

Právě v této souvislosti si média nemohla odpustit srovnání Kate a Meghan jako matek. Meghan podle nich syna držela velmi nejistě, jako by měla strach, že miminko upustí. Oproti ní Kate působila uvolněně a sebejistě.

Na druhou stranu se není čemu divit, Kate je zkušenou maminkou a děti má odrostlejší. Meghan je prvorodička, která má logicky o miminko strach, proto může působit rozpačitě.

Podívejte se do galerie, jak to vévodkyním a jejich dětem slušelo.

I s dětmi se vypravily do anglického Wokinghamu, kde se pro charitativní účely utkali v pólu princové William a Harry.

Zdroj: https://www.extra.cz/dojemna-kralovska-chvilka-vevodkyne-kate-a-meghan-dovadely-s-nejmladsimi-princatky

 

Témata: Královská rodina, Archie Harrison Mountbatten - Windsor, Meghan, Náručí, Kat, Archiem, Maminka, Úkaz, Harry, NEJ, William, Kate, SPA, Pól, Archie, Děti, Arch, Meg, ARC, Vévodkyně

Video