Maminka.czSlavní rodiče

Další královský potomek na cestě? Meghan Markle je prý těhotná, spekuluje tisk

redakce 28.  11.  2017
O tom, že má být snoubenka prince Harryho Meghan Markle těhotná, se spekuluje již pár týdnů. Tuto spekulaci nyní podpořila fotografie, na které oba snoubenci pózují fotografům a Meghan má na sobě kabát, jehož střih najdete většinou v šatníku nastávajících maminek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Královský palác včera dopoledne oznámil, že princ Harry a Meghan Markle jsou zasnoubeni. Svatba je už naplánovaná na jaro příštího roku.

Bulvární magazín OK! ovšem už koncem října tvrdil, že princ Harry bude brzy otcem. Na titulní stránce dokonce otiskl fotografii krásné Meghan Markle s větším bříškem. Informace o těhotenství Meghan prý potvrdil zdroj blízký rodině.

ČTĚTE TAKÉ: Meghan & Harry oznámili datum svatby! Kdy to bude?

Otázky ohledně dalšího královského potomka potom vyvolala právě již zmíněná fotografie Meghan v bílém kabátu. Ať tak nebo tak, jen čas ukáže, kde je pravda. A jak je známo, Harry nechce svůj vztah nijak medializovat a již před nějakou dobou řekl, že svatbu chce prožít bez kamer.

ČTĚTE TAKÉ: Podívejte se na zásnubní prstýnek, který dostala Meghan od Harryho!

"Neznámý zdroj prozradil magazínu US Weekly, že Harry rozhodně nechce, aby byl jejich velký den vysílán po celém světě, jako to měl jeho bratr. Velkolepá podívaná, spousta kamer a davy lidí – to je to poslední, po čem prý Harry touží," uvádí na webu Ženy.cz.

Čtěte vše o svatbě prince Harry a Meghan Markle

My oběma snoubencům přejeme jen to nejlepší a pokud je opravdu Meghan v očekávání, tak se vůbec nedivíme, že si tuto informaci chtějí nechat pro sebe, aby měli klid.

Kristova léta! 33 skutečností, které jste o něm možná nevěděli!

 Těhotenská móda podle vévodkyně Kate. Buďte stejně okouzlující maminka
Podívejte se, jak Kate sluší třetí těhotenství. Po dlouhé době se ukázala na veřejnosti
Vévodkyni Kate trápí hyperemesis gravidarum. Víte, co to znamená?
Témata: Slavní rodiče, Král, Těhotenská móda, Meghan Markle, Královský palác, Čest, Meghan Markl, Meghan, Královský potomek, WEEK, Meg, Celý svět, Velké bříško, Datum, US Weekly, Harry & Meghan, Podívaná, Potomek, Fotografie, Titulní stránka, Snoubenec, Meghan a Harry, Královský, Kabát, Bulva