Maminka.czKrálovská rodina

Meghan vyrazila se synem Archiem na procházku. Ale co to nosítko?

kog 21.  1.  2020
Vévodkyně Meghan vyrazila na procházku po kanadských lesích se synkem Archiem v nosítku. Doprovod jí dělali dva pejsci a ochranka. Na fotkách, které se objevily v britských médiích, vás možná trkne jedna věc: nosítko, ve kterém je osmiměsíční Archie. Některé matky by se nebály použít sloveso: visí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Meghan Markle tráví poslední dny v kanadském Vancouveru v krásné přírodě ve společnosti malého Archieho a svých psů, labradora Oze a bígla Guye. Po krátkém odloučení se k nim brzy přidá i princ Harry, který musel v Británii vyřešit svůj odchod ze služeb královny. Do Kanady přiletěl za svou rodinou pozdě večer.

Megan mezitím vyrazila do přírody v outdoorovém oblečení. Z praktických důvodů nevzala synka do kočárku, ale použila nosítko. Na tom by nebylo nic špatného, ale zarážející je způsob, jak je malý Archie v nosítku upevněn. Jak je vidět z fotografie, chlapeček v něm opět spíše visí a Meghan popruhy sjíždí z ramen. Z takového způsobu nošení jí nejspíš úsměv na tváři dlouho nevydrží, protože ji pravděpodobně začnou bolet záda. 

Tereza Ramba to schytala od matek. Kvůli nosítku! Co jí píše Třeštíková?

Je také otázkou času, kdy se do ní pustí jiné nosící maminky. S kritikou ohledně úvazu nosítka se nedávno musela vyrovnat i česká herečka Tereza Ramba (Voříšková), psali jsme o tom TADY. Na Instagramu zveřejnila fotografii, jak její muž Matyáš má synka připevněného na hrudi přes zimní bundu. Pod příspěvkem se objevily desítky komentářů a rad, jak správně nosit miminko. Jaké používat nosítko a jakých chyb se vyvarovat. 

Tyto dvě herečky nejsou ovšem jediné, které dělají chyby. Už v minulosti jsme psali o českých a zahraničních celebritách, které si nošení dětí oblíbily, ovšem nedělají to zrovna správně. Prohlédnout si je můžete v následující fotogalerii. 

Celebrity nosí své děti špatně! Podívejte se, co jim provádějí
Nosítko ano, ale nepřehánět! Na co si dát ještě při nošení pozor?
Témata: Slavné maminky, Instagram, Královská rodina, Syn, Guy, Bígl, Britská média, Meg, Vanc, Meghan, Tereza Rambo, Archiem, Procházka, Velká Británie, Megan, Archie, Vévodkyně, Matyáš, Vancouver, Harry, Meghan Markl, ARC, Synek, Pejsek, Labrador