Mějte volné ruce. Pohodlí a komfort dítku poskytnou kvalitní golfky či nosítka.

Reklama 16.  6.  2015
Všechny maminky vědí, jak je důležité mít možnost kdykoli pro něco sáhnout, utřít, přidržet atd. Jenomže k tomu je potřeba, aby neměly ruce „svázané“ nutností něco držet.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

To stejné platí u dětí. Ty nejmenší chtějí cítit svou matku co možná nejblíže, přitom ale nebýt omezeny a pohybovat se jakkoli se jim zlíbí. Větší pro změnu potřebují dostatek prostoru pro své hrátky, neustálé rozhazování rukami a přitom ještě výhled, jež uspokojí jejich chtíč po poznávání.

Možnost volného pohybu vám i vašemu dítku a zároveň bezpečí a komfort nabízí golfové kočárky nebo nosítka. Líbí se v nich batolátkům i starším ratolestem, stačí si jen vybrat model vyhovující všem vašim požadavkům.

Dovolená, na které zdoláte jakýkoli terén

Plánujete-li dovolenou někde v lesích či na horách, je ideální zkombinovat použití golfového kočárku a nosítka na nošení dětí. Dětské kočárky přepraví dítko všude, kde nebude až tak nerovný či úzký terén a budete-li chtít zdolat kopce, lesní cestičky nebo se podívat do jeskyně, použijete praktické nosítko.

Oba druhy transportu dětí jsou bezpečné a oblíbené. Díky výborné skladnosti nebudete mít potíž nabalit je do automobilu a vyrazit do míst, kde budete trávit váš pobyt.

Ušpiněno? Stačí otřít či vyprat

Velkou předností nosítka na dítě i golfek je, že jsou vyráběny z materiálů snadných na údržbu. Jestliže dojde k ušpinění jogurtem, sladkostí nebo jídlem, buď materiál očistíte vlhčenými ubrousky, houbičkou, nebo jej snadno vyperete. Stačí jedna teplá letní noc a nosítko či kočárek bude zase připraven k použití.

Golfové kočárky i nosítka jsou cenově dostupná, nemusíte se obávat vysoké investice. Navíc pomoc, kterou vám přinesou a velké možnosti uplatnění, jež vám nabídnou, vám vynaložené peníze rychle vrátí. Budete s nimi zajisté spokojeni vy i vaše dítko.