Maminka.czSlavné maminky

Mezi těhotnými celebritami letí gender reveal párty: Které známé krásky si nechaly prozradit pohlaví miminka?

Dita Mrázková 22.  11.  2022
Párty, na které nastávající rodiče oznámí světu pohlaví svého potomka, se těší čím dál větší oblibě. Neminulo to ani těhotenský boom u českých modelek, které tak samy zažily moment překvapení. Před pár dny odtajnila šťastnou novinu Nikol Švantnerová, která si tak nadělila ten nejkrásnější dárek k svátku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nikol se totiž brzy stane maminkou vytoužené dcery. Které další kolegyně i jedna z oblíbených moderátorek odtajnily pohlaví potomka pomocí gender reveal párty?

Nikol Švantnerová

Modelce spousta jejích sledujících tipovala před odtajněním chlapce. Nikol si ale přála holčičku, a to se jí taky splnilo. "Miminko jsem si  přála mít do svých 30. narozenin, ale nevěřila jsem, že se mi to splní. Ondřejovi jsem to prozradila hned v tu chvíli, co jsem se to dozvěděla, uplakaná, šťastná, když sekal zahradu. Popravdě jsme si oba nadělili k našim narozeninám to nejkrásnější, co šlo," svěřila se nám nastávající maminka.

VIDEO: MODELKA NIKOL ŠVANTNEROVÁ: POPRVÉ PROMLUVILA O MIMINKU

Témata: Děti, Láska a vztahy, Slavné maminky, Miminko, Životy slavných, Instagram, Syn, Dcera, svátek, Celebrity, Sociální sítě, Krása, Krása a styl, Moderátorka, modelka, Miss, party, Viktor, Nikol Švantnerová, Gender reveal party, Kateřina Kasanová, Pohlaví miminka, Eva Hecko Perkausová, Fotbalista, Denisa Spergerová