Maminka.czSlavné maminky

Michaela Salák exkluzivně: Šesté dítě na cestě! "Tohle těhotenství je oproti předešlým za odměnu. Máme obrovské štěstí!"

Dita Mrázková 28.  4.  2023
1, 2, 3, 4, 5, 6! Influencerka a manželka hokejisty Alexandra Saláka oznámila své šesté těhotenství dojemným vzkazem. Prozradila také, že děťátko bylo počato na tatínkovy narozeniny a termín porodu vychází pro změnu na ty Míšiny. Náhoda, nebo osud? A v čem je její šesté těhotenství diametrálně odlišné od toho prvního?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Být mámou pěti dětí, to už vyžaduje velké odhodlání, trpělivost i energii. Ani jedno však Míše rozhodně nechybí. Přestože plán zněl "další miminko až za dva roky", vyšlo to na "jediný pokus".

VIDEO: Maminka v porodnici: Byli jsme svědky císařského řezu v porodnici Krnov

"Není na světě nic víc než láska. Bez ní není život a bez ní by se taky už pár týdnů nenarodil malý zázrak, který z nás udělá šestinásobné rodiče. Miláčku, už se na tebe těšíme!" sdílela Míša na svém Instagramu radostnou novinku. Její muž zase sdílel komentář: "Sportovních titulů tolik nemám, ale v cikánský hierarchii stoupám slušným tempem."

Jak se na dalšího sourozence těší jejich pět dětí? A jak si nastávající šestinásobná maminka užila první dva trimestry?

Míšo, prozraďte, bylo miminko plánované, nebo jde o "vůli Boží"?

Plánované bylo výhledově, ideálně tak za dva roky. Takový byl můj plán. Ale stejně jako u předchozích početí – u nás se na plánování moc nehraje. Většinou to dopadá tak, že si s mužem naprosto nevinně řekneme, že by vůbec nebylo špatné mít další miminko. Pak si taky řekneme, že přece na první jediný pokus to nemůže klapnout. No a takhle nějak to dopadlo i tentokrát. Sama tomu nemůžu věřit, jaké máme s mužem štěstí. 

Jak se na dalšího sourozence těší děti?

Jsou nadšené, těší se moc. Tajili jsme to tentokrát před nimi až do 20. týdne, což mi teda nakonec měly docela za zlé, že to není fér, že i ony mají hned od začátku právo vědět, že budou mít sourozence. (směje se) Ale měly obrovskou radost a teď je zaměstnává hledání vhodného jména.

Pětinásobná maminka Michaela Salák: Mám pocit, že kvůli odloučení po porodu se u dvou z mých  dětí nenaplnil pohár lásky

Liší se nějak zásadně šesté těhotenství od toho prvního?

Liší. Jsem moc mile překvapena, jelikož poslední dvě těhotenství v prvním trimestru nebyla vůbec procházkou růžovým sadem, naopak to byl jeden velký stres a samé komplikace. Moc si to teď užívám! Tohle těhotenství je za odměnu, jak v prvním, tak i teď ve druhém trimestru. Stejně tak věřím, že za odměnu bude až do porodu, který bude můj poslední.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Láska a vztahy, Slavné maminky, Slavní tatínci, Rozhovor, Rodina, Mateřství, Životy slavných, Rodina a vztahy, Instagram, Rodiče, Slavné páry, Sourozenci, tatínek, mateřská láska, Sociální sítě, Druhý trimestr, První trimestr, Krnov, Influencerka, narozeniny, hokejista, Alexander Salák