Maminka.czKam s dětmi

MIDNIGHT WALK 2012: Dámský charitativní pochod noční Prahou podpoří seniory

redakce 8.  6.  2012
V pátek 15. června 2012 ve 24.00 hod. odstartuje z pražské restaurace U zavěšenýho kafe první ročník dámského charitativního pochodu noční Prahou. Ženy, které se do pochodu přihlásí a zaplatí startovné, podpoří Domov Sue Ryder a důstojnou péči o seniory.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Trať vede z Pražského hradu do Dejvic a dále zpět přes Letnou, Josefov, Nové Město, Nuselský most a Nusle až do Michelské ulice, kde sídlí Domov Sue Ryder. Na trati čeká účastnice pochodu slavnostní přípitek, občerstvení, zábava, možnost nákupu v dobročinných obchodech a především dobrý pocit z pomoci těm, kteří už tuhle trať absolvovat nemohou.

Místa v pochodu lze rezervovat na sue-ryder.cz. Ženy, které nemají čas či dostatek sil více než 17 km dlouhý pochod absolvovat, a také muži mohou tuto akci podpořit nákupem tzv. virtuální ženy, která bude pochodovat v blíže neurčené podobě spolu s ostatními.

Start: 15. června 2012 ve 24.00 hod. z restaurace U zavěšenýho kafe, Úvoz 169/6, Praha 1
Cíl:16. června 2012 okolo 5.15 hod. ráno v Domově Sue Ryder, Michelská 1/7, Praha 4

Startovné 500 Kč zahrnuje slavnostní přípitek na startu, placku s logem pochodu, občerstvení, slevu v dobročinných obchodech a bohatou snídani v cíli.

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, charita, Senior, Nůše, Nuselský most, Přípitek, Nové Město, Ryder, Sen, Nusle, Josefov, Práh, Pochod, Noc