Maminka.czČasopis Maminka

Mimi horoskop na březen: Ryby budou citlivější a Raci aktivnější

redakce 4.  3.  2018
Březen patří Beranům, neboť Slunce vstupuje do znamení Berana 20. 3. a nastvává jarní rovnodennost. Beran je z hlediska horoskopu nejmladším znamením a je plný energie. Ve znamení Berana budou také planety Merkur a Venuše, které podpoří bystrost myšlenek, komunikaci a také umělecké nadání. Malí Beránci tak mohou zazářit ve svých talentech. Co se týká zdraví, orgánem měsíce je žlučník, který podporuje zvědavost a zájem o vše nové.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

BERAN: 21. března až 20. dubna

Berani budou projevovat zájem o vše nové, co by mohlo podpořit jejich nadání a úspěch. Komunikace bude u nich koncem března trošku váznout, ale pokud jim budete naslouchat a podpoříte je, ani to nepoznáte. S některými Beránky budou více lomcovat emoce, tak je zkuste zabavit právě něčím novým a záživným.

Témata: Časopis Maminka, Horoskopy, Ryby, Raci, Beránky, Mimi, Keř, Znamení, RAC, Druhý kolej, Blízký kamarád, Plná energie, Štírek, Tarotový horoskop, Znamení vah, Hudební nástroj, Dobrodružný příběh, Domácí mazlíček, Slunce, Venus, Nový kamarád, Ryba, Lom, Horoskop, Narozené dítě