Maminka.czHoroskopy

Mimi horoskop na leden 2018: Střelci budou bojovnější a Ryby zase kreativní

1.  1.  2018
Leden podporuje, kromě Kozorohů, právě Vodnáře, kdy Slunce tímto znamením prochází 20. ledna. Úplněk nastane v lednu hned dvakrát, a to nejprve hned den po Novém roce, kdy bude ve znamení Raka. To může u některých citlivějších dětí způsobit výkyvy emocí a nespavost. Poslední lednový den bude úplněk ve znamení Lva. Tím podpoří odvahu a probudí více smyslu pro humor. Co se týká zdraví, v lednu je nejvíce ohrožený močový měchýř. Dbejte na dostatek tekutin a přísunu tepla.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

VODNÁŘ: 20. ledna až 18. února

Malí Vodnáři budou v lednu objevovat své talenty a schopnosti, tak je určitě v jejich novém poznání podpořte. Pokud se rozhodnou, že se něčemu chtějí věnovat nebo naopak je něco přestane bavit, nesnažte se je přesvědčit o opaku, neuspěli byste.

Témata: Časopis Maminka, Horoskopy, Ryby, Močový měchýř, Horoskop, Tarotový horoskop, Zimní sporty, Zimní sport, Druhý polovina, Znamení vah, Znamení, Úplněk, Hudební nástroj, Kozoroh, Krajní případ, Boj, Nový začátek, Nový rok, Led, Umělecké nadání, Vodnář, Mimi, Výšlap, Emocionální bouře, Opačný účinek