Maminka.czHoroskopy

Mimi horoskop na prosinec: Blíženci si prožijí vliv úplňku a Ryby budou tvůrčí

7.  12.  2017
Prosinec patří Kozorohům a právě 21. prosince vstupuje Slunce do znamení Kozoroha a nastává slunovrat. Podle dávných tradic patří toto období oslavám vracejícího ho světla, což bylo velkým důvodem k radosti. Křesťanství pro toto období stanovilo Vánoce, slavnost narození Ježíše Krista. Ať slavíme slunovrat, Vánoce nebo oboje, každopádně bychom měli tento čas prožít v radosti, harmonii, lásce a vděčnosti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

KOZOROH 21. prosince – 19. ledna

Kozoroh uzavírá starý rok a otevírá nové začátky. Pro Kozorohy bude prosinec nabitý novými zkušenostmi. Malí Kozorozi poznají během prosince nové kamarády a zažijí nová dobrodružství. Školáci budou trochu zapomínat na školu, ale stačí jen na ně dohlédnout a rychle se ke svým povinnostem vrátí.

Témata: Časopis Maminka, Horoskopy, Vánoce, Blíženci, Ryby, Kozoroh, Znamení, Příliv, Ježíš Kristus, Krásné překvapení, Nové dobrodružství, Ryba, Znamení vah, Prosinec, Nová zkušenost, Tvořivost, Tvůrčí činnost, Nová věc, Velké překvapení, Pasivní odpočinek, Venus, Střelec, Vánoční období, Nový kamarád, Poušť