Maminka.czSlavné maminky

Miminka a těhotenství v Ulici: Které herečky jsou novopečenými maminkami a kdo se na přírůstek teprve těší?

Dita Mrázková 15.  2.  2022
Úspěšným seriálem prošla už celá řada hereček. Některé z nich jsou zkušenými maminkami, jiné porodily nedávno a další přivede na svět svého potomka už za pár měsíců. Všechny ale mají jasno: být mámou je ta nejlepší role, která je mohla potkat!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

I ony řeší, co všechny maminky: uspávání svých pokladů, méně času na intimní život či pochyby, zda jsou dobrými mámami. Jak zvládají roli, kterou jim píše sám život?

Malvína Pachlová

V seriálu hraje kavárnici Šárku, která toho pravého zatím nepotkala, v soukromí je ale čerstvou maminkou dcery Enoly.

Klepněte pro větší obrázek

"Jsou dny, kdy je to těžší. Už jsem nějaký ten propad měla… Pocit, že jsem asi nejhorší máma na světě. Ale další den je zase úplně jinej... Je fascinující, jak se to mění. Ona je pro mne fakt jeden velkej objev a já doufám, že pro ni bude celý její život jeden VELKEJ OBJEV! Je to prostě úžasná bytost, ta paní Enola… Je to vlastně neuvěřitelný! Já jsem MÁMA… Pořád to nějak nechápu, ale je to teda nádherný!" vyznala se herečka na Instagramu.

VIDEO: Drbárna z Ulice

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Láska a vztahy, Mateřská a rodičovská dovolená, Slavné maminky, Mateřství, Miminko, Životy slavných, Rodina a vztahy, Instagram, Syn, Dcera, herečka, Ulice, Seriál Ulice, Patricie Pagáčová, role, Aneta Krejčíková, Eliška Bašusová, Televize, Malvína Pachlová, první narozeniny, Enola, oběť, Televize na Heureka.cz