Maminka.czDěti

Miminko Harryho a Meghan se narodí na jaře 2019! Budou to dvojčata?

redakce 15.  10.  2018
Letos na jaře se vzali, příští rok se jim v tomto ročním období narodí první dítě. Princ Harry a jeho žena Meghan oznámili těhotenství dnes na Twitteru Kensingtonského paláce

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vévodkyně Meghan a princ Harry očekávají prvního potomka. Ostře sledovaný pár oznámil radostnou novinu pět měsíců po jejich svatbě.

„Její královská Výsost vévoda a vévodkyně ze Sussexu s radostí oznamují, že vévodkyně ze Sussexu očekává potomka na jaře 2019,“ potvrdil Kensingtonský palác na Twitteru.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Těhotenství Meghan: Kdy došlo k početí? Je Meghan těhotná od svatební noci?

 

Budou to dvojčata, jak jim předpověděla senzibilka? "Harry s Meghan budou mít tři děti, mezi nimi i dvojčata. Čeká je úžasná budoucnost,“ je přesvědčená senzibilka Sally Morgan, mezi jejíž nejznámější klienty patřila i matka princů, lady Diana (†36). Tahle vědma už správně předpověděla všechny děti prince Williama, takže je možné, že se trefí i tentokrát. 

ČTĚTE TAKÉ: Vévodkyně Meghan je těhotná! Kdy se narodí další královský potomek?

Meghan má už pravděpodobně za sebou 12. týden těhotenství. Přesné datum, kdy se první potomek Harryho a Meghan narodí, nebylo potvrzeno. Spekuluje se o konci března, či začátku dubna.

Radostnou novinu oznámili s Harrym královně Alžbětě a zbytku celé rodiny na páteční svatbě princezny Eugenie. Nyní je pár na oficiální návštěvě Austrálie. Společně ještě navštíví Nový Zéland a Fiji.

Princi Harrymu to s dětmi jde. Na tomhle videu vtipkuje s holčičkou, která mu ujídala popcorn 

 

Další královský potomek na cestě? Meghan Markle je prý těhotná, spekuluje tisk
Meghan je přesně typ princezny, kterou naše dcery potřebují za vzor
Jak by mohly vypadat děti prince Harryho a Meghan Markle? Podívejte se

 

Témata: Těhotenství, Děti, Slavní rodiče, Miminko, JAR, Dvojča, Sledovaný pár, Meghan, Lad Diana, Instagram, Eugenie, Princ, Národ, Princ Harry, Morgan, Vědma, Lady Diana, První dítě, Kensingtonský palác, Přesné datum, Meg, Tweet, Popcorn, Status, První potomek