Maminka.czMiminko

Miminko je její múzou. Indka fotí s dcerou krásné obrazy

2.  9.  2017
Takových fotek jste asi viděli mnoho. Ono se to vlastně nabízí. Do určitého věku miminko jen leží a vy ho můžete stylizovat do různých pozic, a vytvářet tak zajímavé obrazy. Stejně to dělá výtvarnice a učitelka Krinzal z indického Gudžarátu se svou dcerou Shanayou. Jejich kreace sklízí na sociálních sítích mnoho nadšených komentářů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vypadá to, že se maminka na mateřské nudí, a tak vytváří ze své spící (někdy i bdící) dcery tyto neuvěřitelné obrazy. K tomu používá obyčejné věci z domácnosti – deky, polštáře, nádobí, knihy...

GALERIE: Nádhera! Krásnější fotky miminek jste ještě neviděli

"Tvoření je můj koníček. Mám ráda, když věci kolem mě vypadají dobře. Miluji malování a čmárání si – je to můj způsob relaxace," vypráví Krinzal. "Když jsem měla dítě, najednou jsem nemohla svoje záliby provozovat tak často," dodává.

A tak jí manžel navrhl, aby spojila svou kreativitu s dítětem. Od té doby vznikají tyhle úžasné obrázky. Některé vytváří večer před tím, než jde malá Shanaya spát. Jiné brzy ráno, když ještě spí. A její maminka přiznává, že je to den ode dne těžší. "Už nevydrží na jednom místě tak jako dřív," směje se. 

Kouzelné obrázky si můžete prohlédnout v naší fotogalerii, další pak najdete na Facebooku Mommy Creates.

Krásné a originální mateřské fotky PŘED a PO. Inspirujete se?
Tahle ilustrátorka nás baví. Najdete se v jejích obrázcích?
Témata: Děti, Mateřská a rodičovská dovolená, Péče o dítě a jeho výchova, Kojenec, Miminko, Hry pro děti, Ilustrátor, Ilustrátorka, Indka, Určitý věk, Mimi, Obyčejná věc, Koníček, Dcera, Polštář, Relaxace, Obraz, Múza, Sociální síť, Facebook, Šev, Krásný obraz