Maminka.czDěti a mateřství

Mimořádná nabídka ZP 211: Stop nadváze vašeho dítěte

Reklama 14.  7.  2014
Mimořádná nabídka ZP 211: Stop nadváze vašeho dítěte
Má vaše dítě nějaké to kilo navíc a špatnou fyzičku? ZP 211 vám to pomůže změnit. Neváhejte a přihlaste se na 14denní zdravotně-preventivní pobyt „Stop nadváze vašeho dítěte“. Je určen dětem od 6 do 10 let, které doprovodí jeden z rodičů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Koná se od 6. 9. do 20. 9. 2014 v hotelu Čeladenka v Čeladné v Beskydech. Součástí programu je řada zajímavých sportovních aktivit a pohybu v přírodě. Dozvíte se ale i mnoho zajímavého o tom, jak například připravovat chutná a přitom zdravá jídla, aby se nadváha vaší rodině zdaleka vyhnula. Věnovat se vám budou odborníci na slovo vzatí – nejznámější výživový poradce v ČR Petr Havlíček, dále psycholog, nutriční specialisté, pediatr a další.

ZP 211 je první zdravotní pojišťovnou, která do praxe uvádí záměr koaliční vlády řešit jeden z nejdiskutovanějších problémů současnosti - nadváhu dětí a jejich špatnou fyzickou kondici. Nadváha a potažmo obezita je spojena s řadou závažných zdravotních rizik jako je cukrovka, vysoký krevní tlak, kardiovaskulární obtíže, nemoci srdce, žlučníková onemocnění, ale i nádorová onemocnění. „Jestliže to myslíme s prevencí upřímně, musíme se starat o to, aby nám rostla zdravá generace dětí,“ dodává Jaromír Gajdáček, generální ředitel ZP 211. Naši klienti, kteří mají o absolvování pobytu zájem, najdou podrobnosti na webových stránkách pojišťovny www.211.cz.

Zdraví jako vášeň zažijete jen se ZP 211!

Témata: Děti