Maminka.czSlavní rodiče

Míša Maurerová porodila! Jak se jmenuje holčička?

16.  12.  2018
Herečka, která má z prvního manželství desetiletá dvojčata, přivedla v sobotu na svět svoje třetí dítě. Holčička Emma se narodila v populární hořovické porodnici, kde nabízejí vstřícnost, jež například velkým pražským porodnicím chybí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Míša Maurerová si pro porod vybrala stejné místo jako před lety - také Magdalenku a Josífka přivedla před lety na svět právě v Hořovicích. 

„Celý porod jsme zvládly za čtyři hodiny. V Hořovicích se narodila i dvojčata, a vzhledem k tomu, že zde mám ty nejlepší zkušenosti a taky spřízněnou duši a skvělou doktorku Věru Pavlů, která pomáhala na svět i mým dvojčatům, tak volba porodnice byla jasná. Obrovské poděkování patří celému týmu Hořovické porodnice a také panu doktoru Vicenovi, který se o mě v průběhu mého (ne úplně jednoduchého) těhotenství staral v Praze,“ citoval herečku Blesk.cz. 

Před pár dny přitom ještě sháněla správný kočárek! Ten naštěstí stihla před porodem pořídit. Dvojčata Madlenku a Pepu má Maurerová s podnikatelem Milanem Kožíškem. Otce novorozené Emmy, s nímž je již tři roky, tají.

Testujeme s dětmi: Únikovka je nadchla, mohou hrát i šestiletí
Monika Absolonová porodila! Matouš se narodil deset dní před termínem
Témata: Porod, Slavní rodiče, Novorozenec, Miminko, únikovka, Vstřícnost, Dvojče, Obrovské poděkování, Pór, Pepa, Hořovice, Milan Kožíšek, Josi, Blesk, Herečka, Míša Maurerová, Jak, Madlen, Celý tým, Praha, Nejlepší zkušenost, Maur, Celý porod, Spřízněná duše, Hořovická porodnice