Maminka.czNovorozenec

Míša Maurerová se vdala. Přibude Kožíškovým další potomek?

redakce 19.  6.  2012
Michaela Mauerová si po desetiletém soužití vzala otce společných 3letých dvojčátek, Magdalenky a Pepy, Milana Kožíška. Z fotografií bylo na první pohled poznat, že si romantickou svatbu oba novomanželé užívali.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Na zámek Zbiroh bylo pozváno 125 dospělých a 25 dětí, pouze z nejbližších přátel a příbuzných. Mezi pozvanými přáteli jsme viděli Štěpánku Duchkovou, Ester Janečkovou, Vlastu Korce nebo Jakuba Vágnera.
Obřad proběhnul za nádherného počasí v zahradním altánu, za hudebního doprovodu Ave Maria. Ihned po obřadu všichni účastníci vypouštěli balonky se vzkazy a přáními.

Poté se odebrali do Muchova sálu na slavnostní oběd. Ve večerních hodinách se hosté přesunuli do zámecké restaurace a griloval se např. divoký kanec. Je zajímavostí, že veškerá vína byla ze strání ženicha a nevěsty a podle kmitání číšníku všem chutnala. Zážitkem pro všechny byl obrovský ohňostroj a hlavně děti si užívaly, že mohly pořádně flámovat.

A co nám sdělila právě vdaná paní Kožíšková? „Metamorfóza z Maurerové na Kožíškovou, o to se postarala Veronika Benešová, která dovedla za 4 dny ušít nádherné bílé šaty, a Bára Nevidská ze studia Sunface, která mě dokázala nalíčit tak, abych vypadal jako vyspalá, spokojená, najedená, šťastná, odpočatá a nenervozní nevěsta. Pro mě to byla svatba snů, sice jsem měla zpočátku nervy, ale pak jsem si to opravdu užila.

ČTĚTE TAKÉ: Risk nebo zisk? Slavné těhotné maminky v „pokročilém“ věku

Nemám ráda ceremonie, ale my to pojali jako jeden velký mejdan, na kterém se rodinný kruh uzavřel. Dříve to bylo 3 Kožíškové a jedna Maureová - a teď jsme Kožíškovi všichni. Tak i já si toto jméno mohu napsat na dveře. Také je dobré, že nyní nebudou lidé tápat, zda jsme partneři, nebo jsem slečna. U nás se v zásadě nic nezmění. Naše rodina vždy dobře fungovala a nyní jsme nahlas vykřičeli, že se máme rádi a že spolu chceme být.

Jak mně manžel sdělil, přeje si nyní, abychom měli ještě jedno manželské dítě, když naše dvojčátka jsou nemanželská. Doma prý teď budu muset více poslouchat a méně mluvit, což u mě bude náročné, a víc vařit, když jsem manželka.
Musím říci, že vše bylo fajn, že si všichni udělali čas, který jsme strávili s lidmi, které máme rádi, počasí jsme si tam nahoře objednali, dokonce i fotbalovou výhru.“


Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Potomek, Hudební doprovod, Míša, Zbiroh, Míša Maurerová, Nevěsta, Mísa, Maur, Večerní hodina, Rodinný kruh, Jakub Vágner, Veronika Benešová