Maminka.czMaminka roku 2021

Míša Tomešová o projektu Maminka roku: Bude to obrovský, dojemný a silný. Na finále se musím emočně obrnit

Simona Formánková 14.  10.  2021
Vyhlášení letošního ročníku projektu Maminka roku se nezadržitelně blíží. Již 21. 10. se dozvíme, která z maminek si odnese titul absolutní vítězky. Herečka Míša Tomešová se pro letošní ročník stala patronkou kategorie Maminka blogerka. Jak se na finálový večer připravuje a co říká na příběhy finalistek?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Projekt Maminka roku už snad nemusíme ani představovat. Již počtvrté bude odborná porota spolu s VIP patronkami vybírat, která z devíti finalistek si odnese titul ve třech daných kategoriích.

Kategorie Maminka hrdinka se letos ujala zpěvačka Tamara Klusová, v kategorii Maminka podnikatelka bude svoji favoritku pečlivě vybírat Ewa Farna a kategorii Maminka blogerka si letos pod svá křídla vzala zpěvačka Míša Tomešová.

Ewa Farna o projektu Maminka roku: Minulý ročník jsem sledovala a jsem ráda, že letos mohu být i já jeho součástí

Podívejte se na video, ve kterém se Míša Tomešová rozpovídala, jak se ocitla v roli porotkyně projektu Maminka roku. Proč se bude muset před finálovým večerem emočně obrnit? Rozhovory s ostatními patronkami a finalistkami letošního ročníku si můžete přečíst v říjnovém vydání časopisu Maminka. Toto číslo můžete stále zakoupit na stáncích, případně on-line na ikiosek.czrohlik.cz nebo kosik.cz .

Finálový večer projektu Maminka roku 2021 proběhne ve čtvrtek 21. 10. 2021 od 19:00 hod. Živé vysílání z pražského hotelu Chateau St. Havel budete moci sledovat na webu maminka.cz nebo na stránkách projektu. Celým večerem bude provázet zpěvák Tomáš Klus.

VIDEO: Ty příběhy mě vždycky „sundají”. Maminka roku je má srdcovka, říká patronka Tamara Klusová. Co dalšího prozradila?
Témata: Maminka blogerka, Maminka roku 2021, projekt, Maminka podnikatelka, Maminka hrdinka, Michaela Tomešová,, Ewa Farna, Ročník, Chateau St, Obrovský, Dojem, Kategorie, Finálový večer, Síl, Letošní ročník, Maminka, Míša Tomešová, Tamara Klusová, Tomeš, Tomáš Klus, Večer, Patronka