Maminka.czSlavní rodiče

Miss Jitka Nováčková je těhotná. Tajila to, je v pátém měsíci

redakce 13.  9.  2020
Bývalá Česká Miss 2011, modelka a v současnosti úspěšná influencerka Jitka Nováčková čeká svoje první dítě se svým finským přítelem. Dnes to oznámila na svém Instagramu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jitka Nováčková se na přelomu roku odstěhovala za přítelem, fotbalistou Timem Sparvem (33), do Dánska, kde spolu strávili celou jarní karanténu. Nyní žijí v Řecku, kam ho přivedlo jeho nové angažmá.

Sama Jitka se ovšem minulý týden objevila v Česku, kde se minulý týden se zúčastnila módní show kamaráda, návrháře Jiřího Kalfaře, kde se prošla po mole jako jedna z modelek. Nikdo netušil, že čeká miminko. Ona sama to zdůvodnila i tím, že chtěla, aby se pozornost soustředila na návrháře a jeho tvorbu, ne na ni a její těhotenství.

Aneta Krejčíková: Antonii jsem rodila doma, ale není to pro každou ženu

Modelka vynesla bílý vlající model s výstřihem až k pupíku, takže na podprsenku už rozhodně nezbylo místo. Model zároveň ukryl bříško, kterým se pochlubila až o víkendu. Netušil to ani návrhář. 

S přítelem Timem Sparvem je přes tři roky.  Vytáhlý cizinec - měří 194 centimetrů - je profesionálním fotbalistou. A protože ani Jitka se nechtěla vzdát své príáce, dlouhou dobu měli vztah na dálku. 

V září by měla odstartovat kampaň na boty, kterou Jitka už také nafotila jako těhotná a v níž to také nebude vidět. Osmadvacetiletá Jitka Nováčková v roce 2011 vyhrála soutěž Miss, později mimo jiné moderovala jednu řadu Superstar. Pracuje jako modelka a prosadila se jako influencerka, kterou na Instagramu sleduje 222 tisíc lidí. Píše tam o sobě mimo jiné to, že je "modelka, která má velikost M". 

Gábina Lašková je dvojnásobná máma: Je to láska. A Beník je bráška
Kristýna Leichtová rodila doma! Mezi herečkami nebyla první
Témata: Slavní rodiče, Miminko, Instagram, Od těhotenství k porodu, Miss, Nova, Jitka Nováčková, Jitka N, Karanténa, Nováčková, Dánsko, Tim Sparv, Česká republika, MEŠ, Řecko, Přítel, Módní show, Přelom roku, Taj, Pat, Modelka