Maminka.czVánoce 2018

Bambule místo mašle, fotka místo jména. Zabalte letos dárky netradičně

kog 28.  11.  2018
Také patříte k těm, kteří raději dárky dávají, než dostávají? Pokud ano, možná vás baví vymýšlet i jejich obaly. Můžete sice v papírnictví koupit taštičku či sáček, ale to by nebylo ono. Pokud chcete umocnit radost z darovaného předmětu, zkuste se inspirovat těmito tipy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Asi by bylo hloupé, kdyby obal dárku byl zajímavější než jeho obsah. Ale i dárkové balení by mělo oku lahodit. Pokud chcete udělat radost někomu blízkému, určitě si na něm dáte záležet.

Vánoční dárky pro nejmenší: Tímhle potěšíte miminka a batolata do tří let

Můj muž je, co se týče balení dárků, velice vynalézavý. Loni jsem například dostala velkou knihu Myslivost. Když jsem se ho ptala, jestli budeme chodit na hony, řekl mi, ať se podívám dovnitř. Tam byla zpáteční jízdenka do Budapešti. Veliké překvapení. 

Oprašte tradici vánočních přání. Vyrobte si je sami třeba z knoflíků

Vyrobit si můžete i přání. Tady je návod:

Pokud i vy chcete obalem letos překvapit, inspirujte se v naší GALERII. Vlastně na tom nic není. Místo mašlí použijete bambule, dětem zase místo jména můžete na dárek nalepit fotku a nebo jednoduše z dárku vykouzlit sněhuláka. Také větvičky či různé přírodní materiály z lesa jsou na vánočních dárcích velice efektní. 

 

 

Témata: Praktické rady, Jak na to, Tvoření, Vánoce, léto, Jména, Vánoce 2018, Žába, Sáček, Dárkové balení, Vánoční dárek, Vynález, Velká kniha, Budapešť, Taštička, Jízdenka, Zábal, Obal, Papírnictví, Fotka, Přírodní materiály, Bambule, Dárek, Mašle, Radost