Maminka.czGalerie

Místo mejdanu šlofík na gauči, župan nahradí sexy šaty a kruhy pod očima jako make-up. Tady jsou vtipné fotky před a po dětech!

Simona Procházková 22.  9.  2022
Noci protančené na diskotékách, páteční večírky s přáteli v barech, víkendové vyspávání do oběda… Tak tomu všemu je na nějakou dobu konec. Podívejte se na tyto snímky a pobavte se nad srovnávacími fotkami rodičů. Jak se změnil jejich život po narození potomků?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Narození dětí je největší změnou v životě každého z nás. Jiné je zkrátka naprosto všechno, to je nutné si včas přiznat. Dokonalý make-up, bez kterého jste nešla ani otevřít kurýrovi s nákupem, považujete najednou za zhola zbytečný (protože – zcela upřímně – mnohdy jste možná ráda, že si zvládnete vyčistit zuby), po nočních jízdách v barech nebo romantických dlouhých večeřích v restauracích už ani nevzdechnete, jelikož jste vděčni za každou minutu spánku navíc.

VIDEO: Ach, ti tatínci: To je taneční kroužek!

GALERIE: Tenhle táta se toho nebojí. Malou dceru fotí třeba jako nindža bojovnici nebo letící kouli

Všechny ty nové povinnosti, jiný denní režim, hromady špinavých plenek a probdělé noci, prdíky, koliky a tak dále... To si samozřejmě vybere svou daň na tom, jak se cítíte i vypadáte.

I když se vám to možná na první pohled nebude zdát, jak s vámi rodičovství „zamávalo“, spolehlivě zjistíte, když si po letech prohlédnete stará alba. Nad fotkami se nejspíš královsky pobavíte. Prohlédněte si naši vtipnou fotogalerii, ať víte, že v tom zdaleka nejste sami.

Témata: Galerie, Mateřství, Rodičovství, Fotografie, tatínek, Sociální sítě, zábava, když hlídá tatínek, Šaty, Make-up, Kruh, Šlofík, Narození, Gauč, Bar, Župan, Fotka, Mejdan